Alege-ți ținutele vestimentare cu Men’s Club!

21 iulie 2020

15:19:17

Ținutele vestimentare sunt o formă de exprimare a personalității, a prestanței și a succesului unei persoane. Iar pentru bărbați, piesele vestimentare clasice sunt cu atât mai importante, cu cât în mod tradițional există o gamă mai limitată de opțiuni și stiluri decât cele accesibile doamnelor.

De-a lungul anilor și mai ales în decursul ultimului secol, cerințele sociale și evoluția manierelor le-au impus bărbaților cu stil câteva linii și direcții vestimentare care nu s-au demodat și s-au schimbat prea puțin ca forme și funcționalitate. Vorbim aici de piese vestimentare cum ar fi sacoul, la un rând sau la două rânduri, costumul din trei piese, tuxedo-ul pentru ceremonii, etc.

Acestea formează baza garderobei unui bărbat cu stil și îi definesc trăsăturile personalității, prezența socială și în mod ideal îi scot în evidență trăsăturile fizice. Aceste piese vestimentare trebuie să formeze un tot unitar, să se armonizeze între ele. De asemenea, e important să fie versatile, adică să poată fi purtate într-o multitudine de situații și ocazii sociale.

Având aceste trăsături, se pune întrebarea dacă ele nu limitează libertatea de exprimare masculină și creativitatea bărbaților în materie de ținute vestimentare, dacă nu le limitează opțiunile și posibilitățile.

Partenerul nostru Men’s Club este de părere că adevărata creativitate masculină se exprimă prin alegerea materialelor de cea mai bună calitate, în culori de sezon, prin croială personalizată, prin alegerea detaliilor și finisajelor, care adaugă un plus de stil și de eleganță.

Men’s Club se adresează bărbaților ce caută consiliere profesionistă în privința compunerii unei ținute sau alegerii unui costum pentru diferite ocazii, fie că vorbim de evenimente de gală sau pur și simplu pentru un plus de stil în viața de zi cu zi.

De aceea, își propun cunoașterea în detaliu a necesităților clienților, pentru a le oferi selecția unor materiale, stiluri și detalii ce le scot cel mai bine în evidență calitățile trăsăturilor fizice. 

Chiar dacă se întâlnesc zi de zi cu o multitudine de personalități, fizionomii, necesități vestimentare și stiluri personale, consilierii Men’s Club abordează fiecare client în parte pentru a-i cunoaște dorințele, nevoile, stilul personal și pentru a-l ghida în alegerea unei întregi ținute ori chiar și a unei piese accesorii, care să-i completeze vestimentația. 

Dobândirea unei ținute făcută pe măsura individuală este o experiență unică, definitorie, care crește încrederea de sine și modul în care clientul este perceput de ceilalți. Ținuta sa devine astfel o prelungire firească a personalității, o alegere calculată făcută împreună cu consilierul vestimentar.

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de reduceri de până la 20%:

-20% discount la accesorii;

-10% discount la achizitii mai mari de 2500 lei (pentru produsele de pe stoc);

-Discountul de 10% nu se aplica la produse la comanda.


21 iulie 2020

15:19:17