Masajul Binefăcător cu Carmen Lazuran

16 iulie 2021

09:07:19

Stresul pe care îl acumulezei zilnic tinde să-și facă simțită prezența prin tensiuni și contracturi musculare? Atunci când te confrunți cu stres cronic, cea mai simplă metodă de a te elibera de stres este banalul masaj. Specialiștii ne recomandă să vizităm cel puțin o dată pe lună un salon SPA sau kinetoterapeutic pentru un masaj de relaxare și alte terapii realizate de maseuri profesioniști.

Într-adevăr, un masaj al mușchilor, și al tendoanelor te poate detensiona și relaxa instant. Beneficiile masajului însă merg mai departe de simpla relaxare.

Masajul de fapt, poate juca un rol important în atenuarea durerii și poate da o mână de ajutor sistemului imunitar, fiind totodată o modalitate mereu la îndemână, la propriu, în arsenalul îngrijirii de sine.

Contracturile musculare împiedică alimentarea cu nutrienți și oxigen, cauzând inflamația și acumulare de toxine în țesuturi. Vezi mai jos cum masajul te poate ajuta să te eliberezi de stres și să restabilești echilibrul și starea de bine fizică dar și psihică.

Deep Tissue Massage acționează în profunzimea masei musculare și a țesutului conjunctiv (fascia) și elimină contracturile. Scopul acestui tip de masaj este de a detensiona și a reda mobilitatea întregului corp. Presiunea manevrelor folosite este mai mare, dar reglabilă în funcție de sensibilitatea fiecărui pacient și presupune folosirea antebrațelor sau a coatelor ca metodă de presare a punctelor de contractură.

Lymph Drainage Massage are care efect eliminarea toxinelor și activarea circulației limfatice. Acest tip special de masa presupune mișcări superficiale și blânde pe suprafața pielii. Ajută la o mai bună drenare și funcționare a sistemului limfatic, iar beneficiile acestui tip de masaj sunt atât medicale cât și estetice. Este un masaj ușor dar cu efecte deosebit de benefice, putând să accelereze de până la 20 de ori volumul fluxului limfatic și ajutand astfel sistemul să elimine toxinele cu ușurinta.

Aroma Destress Massage (50 min) cu efect de relaxare profundă atat fizica dar și mentală.  Masajul aromaterapeutic este un masaj de relaxare intensificat de uleiurile esențiale. Este perfect atunci când vrei să te încarci cu energie după o saptamana grea, sau dacă te simți stresat și anxios, ai dureri ușoare în corp, sau îți dorești o relaxare profundă.

Masajul aromaterapeutic este practic o variantă îmbunătățită a masajului clasic, beneficiezi în plus de efectul energizant sau calmant. Vezi proprietățile secundate ale unui masaj cu uleiuri esențiale:

  • – Liniștitor: ulei de mușețel, lavandă și geranium
  • – Decongestionant: ulei de eucalipt, pin și arbore de ceai
  • – Energizant: Ulei de rozmarin
  • – Stimulator: ulei de ylang-ylang, salvie, trandafir și ulei de neroli

Aroma feet ritual (50 min) cu efect de eliminare a toxinelor și relaxare profundă fizică. Dacă suferi de insomnii, te confrunți cu oboseala cronică și nu ai un somn profund și odihnitor de noapte, un masaj al picioarelor îți va stimula circulatia sangelui și te va ajuta să te relaxezi profund, reducând și edemul din picioare. În plus, masajul picioarelor poate reduce durerea, asigurându-ți un somn liniștit și profund.

Dacă vrei să beneficiezi de toate aceste efecte majore ale masajului, în plus vrei să beneficiezi de reduceri substanțiale, fă-ți chiar astăzi o programare online!

Cu cardul Blitz VIP ai 50% reducere la prima ședință de masaj și de 15% la următoarele ședințe la Relax Med Therapy – Carmen Lazuran.


16 iulie 2021

09:07:19