La DentoCalm găsești 10 servicii diferite pentru zâmbetul tău!

22 ianuarie 2019

11:02:35

Clinica Stomatologică Dentocalm din Cluj-Napoca stă la dispoziția pacienților cu o gamă variată de servicii care acoperă toate ramurile medicinii dentare.

1. Parodontologie – se ocupă cu studiul și tratamentul afecțiunilor aparatului de susținere a dintelui în os, precum și a problemelor de estetică gingivală. Boala parodontală reprezintă inflamaţia ţesuturilor de susținere a dintelui (gingie, os alveolar, ligament parodontal) cu distrucția progresivă și lentă a acestora.

2. Implantologie – urmărește refacerea integrității arcadelor dentare prin inserarea unui dispozitiv metalic (implant) în interiorului osului, care înlocuiește unul sau mai mulți dinți pierduți.

3. Ortodonție – se ocupă cu îndreptarea dinților aflați într­-o poziție anormală pe arcada dentară și implicit rezolvarea atât a problemelor estetice (dinți frumos aliniați) cât și a celor funcționale.

4. Profilaxia – reprezintă prevenirea îmbolnăvirii dentare, precum și prevenirea complicațiilor, în cazul afecțiunilor deja existente. Profilaxia constă dintr-un set de proceduri care au ca scop prevenirea apariției cariei dentare și a bolii parodontale.

5. Odontologie – ratează leziunile carioase și pe cele necarioase (fracturi, distrofii, leziuni de uzură dentară).

6. Endodontie – urmărește eliminarea țesutului pulpar infectat sau inflamat, curățarea și dezinfecția sistemului endodontic și apoi umplerea (obturarea) acestuia cu un material care împiedică dezvoltarea bacteriilor.

7. Pedodonție – se adresează copiilor, ocupându­-se cu profilaxia și tratamentul dinților de lapte și a dinților permanenți tineri.

8. Estetica – reprezintă orice tratament care are ca rezultat cosmetizarea arcadelor dentare și obținerea unui zâmbet cât mai plăcut și atrăgător. Estetica dentară cuprinde tehnici și proceduri din mai multe specialități stomatologice care au toate scopul de a îmbunătăți aspectul arcadelor dentare și/sau a gingiilor și țesuturilor moi din cavitatea bucală.

9. Protetică – constă în refacerea sau înlocuirea unuia sau mai multor dinți care și­-au pierdut capacitatea funcțională, sau au fost pierduți complet de pe arcade în urma avansării procesului carios.

10. Chirurgie dento-alveolară – permite rezolvarea unor probleme complicate ce au ca punct de plecare sistemul dento­maxilar: granuloame apicale, chisturi maxilare, molari de minte incluși sau semiincluși, caninii incluși, extracții dentare dificile, abcese periosoase cu punct de plecare dentar, etc.

Clinica Dentocalm este dotată cu echipamente de înaltă calitate precum laserul dentar Fotona Lightwalker, o tehnologie revoluționară care oferă avantaje multiple. Unul din cele mai importante avantaje constă în diminuarea în proporție de 90% a durerii, disconfortului și inflamației post-operatorii. Medicii utilizează tehnologia PRGF Endoret și amprentarea digitală iar tratamentele endodontice sunt realizate de medicul specialist, cu ajutorul microscopului dentar.

Intră repede pe www.blitzvip.ro/dentocalm pentru a afla la care dintre ele ai reducere cu cardul BLITZ VIP!


22 ianuarie 2019

11:02:35