Jaluzelele blackout: alegerea ideală pentru casa ta!

28 iulie 2020

14:46:37

Jaluzelele blackout împiedică lumina să intre într-o cameră. Populare în birouri, hoteluri și școli, aceste soluții de umbrire pentru interior sunt, de asemenea, o alegere ideală pentru dormitoare, home theater și camera copiilor. Dacă ești interesat să le achiziționezi pentru casa ta, ghidul de la Sunna îți va explica de ce aceste produse sunt unice, care sunt avantajele lor cele mai mari față de alte soluții pentru ferestre și ce trebuie să iei în considerare înainte de a face achiziția.

CU CE SUNT DIFERITE JALUZELELE BLACKOUT?

Jaluzelele blackout reduc cu aproximativ 95% luminozitatea din cameră, in timp ce jaluzelele cu materiale translucente reduc doar strălucirea soarelui, dar permit luminii să pătrundă în încăpere.

Jaluzelele opace sunt croite din materiale speciale, concepute pentru a respinge lumina 100 la sută. În timp ce materialele opace nu pot face ca spațiul tău să fie absolut întunecat, acestea vor face întuneric aproape complet în orice moment al zilei.

Unii clienți aleg tipuri de jaluzele sau materiale cu diverse grade de opacitate pentru a îmbunătăți eficiența energetică a camerei de zi sau a bucătăriei, în timp ce beneficiază în continuare de lumina soarelui. Întunecarea camerelor oferă avantaje mai mari pentru spațiile care sunt orientate spre sud sau pentru casele care devin extrem de calde în timpul verii. Având în vedere că jaluzelele blackout fac încăperile mult mai întunecate decât restul jaluzelelor, acestea sunt cele mai recomandate pentru zonele în care preferi întunericul total și intimitatea.

Dacă vă jucați, citiți sau gătiți într-o cameră cu o jaluzea opacă, este posibil să fie nevoie să deschideți jaluzelele. De asemenea, poți aprinde lumina pentru a vedea mai bine. La multe ferestre este posibil sa aplicați mai multe soluții de umbrire, de exemplu rolete blackout si perdele.

BENEFICIILE JALUZELELOR BLACKOUT

Aceste jaluzele absorb razele UV, păstrează casele mai reci pe parcursul zilei și ajută la reducerea costurilor cu aerul condiționat. De asemenea, sunt de ajutor pentru părinții cu bebeluși și toddleri, profesioniștii care lucrează tura de noapte și familiile care preferă să doarmă în weekend. Urmărește filmele preferate dimineața târziu sau după-amiaza, fără să fi deranjat de prea multă lumină. Relaxează-te după muncă în timp ce soarele apune cu un somn de frumusețe sau o meditație.

Dacă ești student sau lucrezi în home office, jaluzelele opace te pot ajuta să citești și să te concentrezi. Urmărește o prezentare online pentru servici sau pentru un examen fără să simți căldură inconfortabilă sau să te chinui să vezi ecranul din cauza soarelui. Jaluzelele opace sunt de asemenea o alegere excelentă pentru camerele de oaspeți. Primește prietenii și familia într-un loc de odihnă și relaxare liniștită cu ajutorul diferitelor nuanțe disponibile în gamele materialelor de jaluzele.

TIPURI JALUZELE BLACKOUT

Inovațiile în domeniul soluțiilor de umbrire îți permit să te bucuri de mai multe opțiuni ca niciodată. Materialele, stilurile și texturile de ultimă generație fac, de asemenea, jaluzelele să fie mai plăcute la atingere și să se potrivească perfect în fiecare fereastră. Selectează stilul preferat: jaluzele romane, rolete textile sau jaluzele verticale. Producătorii realizează mai multe tipuri, atât cu opțiuni fără fir, cât și fără fir, care ajută la păstrarea copiilor și a animalelor de companie în siguranță.

De asemenea, vin într-o gamă largă de imprimeuri și culori. Alege produsele de interior în nuanțe precum alb, fildeș și vanilie. Avand în vedere ca ele sunt opace, nuanța materialului nu influențează opacitatea. Dacă preferi o culoare mai închisă, cum ar fi wenge sau antracit găsești jaluzele cu spate alb, argintiu sau în culoarea materialului. Această opțiune îți permite să alegi o nuanță care să complimenteze dormitorul sau spațiul de locuit, în timp ce partea exterioară se asortează cu exteriorul clădirii. 

MĂSURAREA ȘI INSTALAREA JALUZELELOR

Instalarea de produse blackout nu este diferită de orice alt tip de soluții de umbrire, iar măsurarea este aceeași ca în cazul oricărei jaluzele. Decide dacă preferați un produs montat pe geam sau pe perete, apoi ia în considerare înălțimea și lățimea care dorești să fie acoperită. Materialele disponibile vor avea, de obicei, o lățime și o înălțime minimă și maximă, așa că asigură-te că tratamentele pe care le alegi se vor potrivi ferestrelor.

Indiferent de tipul pe care îl alegi, singurele instrumente necesare sunt o bandă de măsurare, un creion, un bloc de notițe. După ce faci măsurătorile și le oferi producătorului, acesta va crea jaluzele personalizate după specificațiile tale. De asemenea, le va trimite la ușa ta. După ce le primești, urmează instrucțiunile producătorului pentru instalare. Vei putea să le instalezi singur și să te bucuri de ele imediat.

Există atât de multe motive pentru a alege jaluzelele blackout pentru casa ta. Dacă tu și familia ta vă doriți produse ușor de utilizat, economisirea de energie și confortul pe care le vor oferi jaluzelele opace, este timpul să începi să răsfoiești cataloagele cu materiale. Spor la cumpărături!

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de o reducere de 10% la Sunna:

– 10% discount la toate produsele care nu se afla in promotie.


28 iulie 2020

14:46:37