Învață să dansezi cu Bailarte Dance Studio!

11 ianuarie 2020

16:29:16

De câte ori faptul că nu prea știi cum să dansezi ți-a creat o stare de neliniște? Învață să dansezi cu Bailarte Dance Studio și starea ta va fi de domeniul trecutului!

Cu toții știm că muzica și dansul reușesc să conecteze oamenii într-un mod profund. Însă, de cele mai multe ori, faptul că nu știi exact cum stă treaba cu dansul îți poate crea o adevărată stare de discomfort. Dar nu toți ne-am născut învățați, iar dacă ne dorim cu adevărat să facem ceva, nimic nu ne poate opri.

Tot ce trebuie să faci e să vrei să pornești către o direcție. De acolo, începi încet-încet. Baby steps, cum ar spune o zicală englezească.

Pentru tine, cel sau cea care citești asta, Blitz VIP are soluția și e tare simplă: învață să dansezi cu partenerul nostru, Bailarte Dance Studio!

Cine este Bailarte Dance Studio?

Bailarte Dance Studio este o școală de dans din Cluj-Napoca, fondată de Bogdan Cotiso Nistorica și Carolina capitan, cei care sunt de asemenea și instructori de dans. A luat naștere în anul 2009, devenind recunoscută atât național, cât și internațional. Cum? Prin susținerea în cadrul evenimentelor din domeniu, a numeroase showuri și workshopuri. Dar nu doar atât: originalitatea și energia celor doi a reușit să atragă mereu admirația publicului.

Învață să dansezi! Ce stiluri de dans poți deprinde?

Așa că, dacă te-ai decis să înveți, dar nu prea știi exact de unde să începi, poate te putem ajuta noi. Ce dansuri poți învăța de la ei? Ei bine, poți învăța mai multe stiluri de dans și anume:

  • Bachata;
  • Salsa;
  • Kizomba;
  • Zook;
  • Rueda de Casino;
  • Cha-cha-cha.

Trebuie doar să îți alegi stilul dorit. Și dacă și asta te face să fii puțin confuz, instructorii cu siguranță te pot ajuta să faci o alegere potrivită.

Unde îi găsești?

Unde se întâplă magia? Adică, dansul?
Activitatea Bailarte Dance Studio se desfășoară în două locații. Care sunt ele mai exact?

  1. BAILArte Club – Strada Dorobantilor nr. 38, Cluj-Napoca
  2. BAILArte Studio –  Strada Bucuresti 77, sc.II, etaj 3, Cluj-Napoca

Acolo îi vei găsi pe instructori și participanți, dansând deopotrivă și lăsând bucuria sufletului să se exprime prin dans.

Așa că ce mai aștepti? Mergi fuguța la ei și învață și tu să dansezi precum un profesionist!


11 ianuarie 2020

16:29:16