Interviu cu Raul Pop, Manager Cesarini – Partener Blitz VIP

20 februarie 2018

14:39:49

Echipa Blitz VIP a stat de vorbă cu Raul Pop, Manager Cesarini. Împreună cu Raul am descoperit secrete din lumea stilului, vorbind despre eleganţă, atitudine şi diversitate. Ce înseamnă eleganţa pentru brandul Cesarini, aflăm în cele ce urmează. 

Reporter: Raul, povestește-ne despre stil și eleganță. Cum trebuie să fie un bărbat sau o femeie pentru a fi considerați stilați?

Raul Pop: La Cesarini într-adevăr este vorba despre stil și eleganță, iar noi ajutăm ca atitudinea unei persoane să fie completată de o ținută fără cusur pentru ca la final să putem vorbi despre stil.

Reporter: Ce găsim practic la Cesarini? Cu ce îi așteptați pe clienți?

Raul Pop: În primul rând, la Cesarini punem foarte mult accent pe eleganță, motiv pentru care la noi se găsește o gamă largă de produse, cum ar fi costume de lână, cașmir, materiale de cea mai bună calitate, dar și accesorii. Practic, găsiți la noi tot ce aveți nevoie pentru o ținută completă, la prețuri fără concurență.

Reporter: Spune-ne cum a luat naștere acest brand, cum s-a născut Cesarini.  

Raul Pop: Avem o experiență vastă în acest domeniu, iar eu mereu am avut înclinație pentru bunul gust. La fel ca mama mea, am terminat studii în domeniul textil, motiv pentru care am vrut să pun în practică ce am învățat. Și practic, astfel a luat naștere brandul Cesarini.  

Reporter: Raul, spune-ne cu ce este mai special Cesarini față de alte firme de acest gen?

Raul Pop: În primul rând, ne respectăm clienții, oferindu-le produse și servicii de calitate. La noi există serviciul made-to-measure, adică modificarea costumului ales după măsurile clientului. Un alt serviciu pe care îl oferim este Bispop, în care clienților le este croit un costum de la A la Z, cu materialele alese de către aceștia.  

Reporter: Cât de important este să fii consiliat de un specialist în momentul alegerii unei ținute pentru un eveniment important?

Raul Pop: Este foarte important, pentru că un specialist va știi ce ți se potrivește și te va ajuta cu sfaturi pentru a găsi cea mai bună ținută pentru evenimentul special din viața ta.

Reporter: Ce ne poți spune despre parteneriatul Blitz VIP – Cesarini și ce le transmiți clienților?

Raul Pop: În acest parteneriat vorbim de o asociere de branduri și de un plus de vizibilitate. Îi încurajăm pe clienți să își folosească cardul Blitz VIP.  

Cesarini este partener Blitz VIP.

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de reduceri de 15% la produsele din magazinul Cesarini.

Mai multe detalii găseşti aici!


20 februarie 2018

14:39:49