Interviu cu partenerul nostru ATLETIC MED

28 ianuarie 2019

10:08:32

Reporter: Știm că sunteți noi pe piaţă și ne-am dori să știm care este povestea din spatele acestui început.

ATLETIC MED: Totul a început din dorința de a crea un loc în care să lucrăm cu drag, unde să nu fim condiționați de protocoale standardizate, oferindu-i fiecărui pacient atenția cuvenită.
ATLETIC MED este un proiect rezultat din experiența cumulată a unui grup de terapeuți cu diverse specializări.

Reporter: Care sunt serviciile de bază pe care le oferiți clienților?

ATLETIC MED: Centrul de recuperare ATLETIC MED oferă servicii de Kinetoterapie, Fizioterapie pentru o gamă largă de afecțiuni: sportive, reumatologice, neurologice și post-traumatice, precum și Kinetoterapie pentru copii, Masaj terapeutic, de relaxare, drenaj limfatic, reflexoterapie, masaj sportiv și de gravide.

Reporter: Ați observat care este cel mai căutat serviciu din acest domeniu? De ce?

ATLETIC MED: În acest domeniu cea mai căutată este Kinetoterapia, terapia prin mișcare, însă în urma unui consult de specialitate se asociază atât fizioterapia cât și masajul pentru un tratament eficient.

Reporter: De ce ar trebui să alegem ATLETIC MED?

ATLETIC MED: Cele mai noi abordări terapeutice sunt utilizate de către echipa noastră pentru a atinge performanța maximă. Ne pasă de binele pacientului nostru, empatizăm la nevoile sale și îl ajutăm la reintegrarea socială și profesională.
Suntem în continuă formare, urmând cursuri de actualitate, beneficiile acestora reflectându-se asupra pacienților noștri.

Reporter: Cum ies pacienții din cabinetul ATLETIC MED?

ATLETIC MED: Meseria noastră necesită pasiune și implicare totală, iar noi dăm dovadă de acestea cu fiecare pacient care pleacă din centrul nostru zâmbitor, mulțumit și se reîntoarce la activitățile zilnice fără dureri și în funcționalitate deplină.

Reporter: Care sunt valorile după care vă conduceți activitatea?

ATLETIC MED: Valorile echipei noastre se bazează pe: corectitudinea față de tratamentul pacientului, empatia pentru suferința acestuia.
Principiul moralității este cel pe care ne punem bazele în tratarea patologiilor întâlnite în centrul nostru, fiecare om care ne trece pragul fiind egal și având dreptul la cele mai bune terapii.

Reporter: Între BLITZ VIP și ATLETIC MED a început o colaborare prosperă, cum simțiți voi această colaborare?

ATLETIC MED: Ne bucurăm că facem parte din comunitatea BLITZ VIP, beneficiind de accesul în comunitățile exclusiviste.

Reporter: Aveți un mesaj pentru comunitatea BLITZ VIP?

Noi, ATLETIC MED, împreună cu BLITZ VIP, TE ȚINEM ÎN MIȘCARE! 🙂

 


28 ianuarie 2019

10:08:32