Interviu cu Melania, Consilier Vânzări Petit Bebe – Partener Blitz VIP

20 mai 2018

16:41:28

Echipa Blitz VIP a stat de vorbă cu Melania, Consilier Vânzări Petit Bebe, o firmă care a luat naştere în urmă cu 3 ani din dorinţa de a le oferi viitoarelor mămici şi bebeluşilor un magazin dedicat lor în care să găsescă produsele potrivite pentru ei. Mai multe despre produsele acestui magazin aflăm în interviul ce urmează.

Reporter: Spuneți-ne câteva cuvinte despre gama de produse pe care o aveți aici la magazin și bineînțeles despre Petit Bebe.

Melania, consilier vânzări: Petit Bebe a luat naștere în anul 2015. Am sesizat că nu exista în Cluj-Napoca un magazin cu o gamă largă de produse atât pentru viitoarele mămici cât și pentru bebeluși și atunci ne-am gândit să deschidem un magazin cu aproape toate produsele de care este nevoie la începutul acestui drum.

Reporter: Cât de apreciat este un magazin care oferă toată gama de produse pentru ea și pentru copilul ei? Adică, ce feedback primiți din partea clienților?

Melania, consilier vânzări: Este foarte apreciat. De aceea clienții noștri ne spun că magazinul nostru este cel mai chic magazin de mămici și bebeluși din Cluj-Napoca.

Reporter: Știu că la Petit Bebe primești și consiliere atunci când nu știi ce să alegi pentru copilu tău. Despre ce este vorba?

Melania, consilier vânzări:  Atât eu cât și colegele mele având o experiență de ceva ani în acest domeniu, putem consilia fiecare client în parte mai ales că mămicile tinere din ziua de astăzi sunt bombardate cu tot felul de informații, vin la noi și multe din ele nu știu ce să cumpere. Atunci noi cu răbdare le arătăm și explicăm și ele decid ce este mai bine pentru ele să cumpere.

Reporter: Ce trebuie să știe cei care vor trece pragul showroom-ului Petit Bebe?

Melania, consilier vânzări: Ei trebuie să știe că aici vor găsi un ambient foarte plăcut, produse de cea mai bună calitate, branduri cunoscute atât  în Europa cât și în lume. De la naștere până la timpul de mers la școală.

Reporter: Ce planuri de viitor aveți?

Melania, consilier vânzări: Pentru că suntem un magazin renumit în Cluj, mai avem implementat și conceptul de vânzări online, multor clienți le este foarte greu să ajungă până la noi în Cluj și atunci ne-am gândit ca în viitorul nu foarte îndepărtat să mai deschidem magazine în afara Clujului.

Reporter: Cât de important este să pui bazele unei colaborări precum cea pe care o avem noi, Blitz VIP – Petit Bebe?

Melania, consilier vânzări: Este foarte important pentru că majoritatea celor care au card Blitz VIP și au venit la noi în showroom s-au întors de fiecare dată foarte mulțumiți!

Petit Bebe este partener Blitz VIP.

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de reduceri de 15% la produsele din magazinul Petit Bebe.

Mai multe detalii găseşti aici!


20 mai 2018

16:41:28