evenimente corporate cofetăria arta

Îndulcește-ți Evenimentele Corporate cu Dulciurile Cofetăriei Arta!

16 iulie 2021

09:11:10

De ce ai nevoie pentru a îndulci un teambuilding, o lansase de produse sau un eveniment corporate fastuos? De niște dulciuri care să satisfacă până și cele mai exigente și mai rafinate gusturi!

Indiferent de tematica aleasă a evenimentului, surprinde-ți invitații cu niște dulciuri din ingrediente naturale, fără margarină, înlocuitori sau coloranți artificiali, fără zahăr, de post sau vegane – de la torturi și prăjituri cu foi, sau blat de pandișpan, cu fructe și creme delicioase de la Cofetăria Arta!

Toate deliciile îți fac cu ochiul și ai foarte multe opțiuni, totuși ce alegi?

Candy Bar

Candy bar-ul este un colț special amenajat pentru momentele dulci ale evenimentului. Invitații tăi pot servi acolo  mini-deserturi apetisante – macarons, tarte cu fructe, cupcakes, sau cake pops, eclere și alte prăjituri, iar tu ai opțiunea de a-l integra în tematica evenimentului, sau îi poți conferi o tematică proprie.

Avantajul candy bar-ului este flexibilitatea de a alege sortimentele de dulciuri, în plus posibilitatea de a opta pentru anumite culori și decorațiuni, care vor face diferența.

Poți alege dulciuri clasice, sau consacrate românești într-un decor minimalist sau culori pastelate, sau poți jongla cu forme, culori și arome diferite pentru un bufet unic!

Pentru un Candy Bar rapid vezi dacă îți fac cu ochiul sortimentele de prăjituri dedicate ale Cofetăriei Arta.

Înghețată

Înghețata nu poate lipsi de la nicio petrecere incendiară. Atunci când atmosfera devine animată, ce-ți poți dori mai mult decât o înghețată din ingrediente naturale cu diverse fructe, vanilie, ciocolată, praline, biscuiți, caramel, fistic – și alte arome pe care le poți combina după bunul plac.

Mini-torturile

Sau ce zici de mai multe torturi în miniatură, frumos decorate, iar tu nu te mai chinui încercând să tai un tort în felii egale? Cu monoporțiile ai rezolvat cea mai complicată matematică a oricărei petreceri!

O petrecere reușită are nevoie de puține ingrediente – invitați, muzică bună și câteva delicii care să vă răsfețe papilele gustative, pregătite cu dragoste și pasiune de niște cofetari iscusiți. Indiferent de alegerile tale, Cofetăria Arta este partenerul tău de nădejde în organizarea oricărui eveniment.

Iar cu cardul Blitz VIP ai reduceri de 15% la prăjituri, și 20% discount la torturi și comenzi mai mari de 200 lei.


16 iulie 2021

09:11:10