În comunitatea BLITZ VIP sănătatea ta este pe primul loc

15 februarie 2019

10:19:45

Chiar dacă este vorba de o banală răceală ne dorim ca medicamentele sau tratamentul folosit să fie unul de calitate și cu rezultate pozitive. Nu ne dorim să stăm prea mult în pat sau să ne pierdem timpul cu zeci de tratamente nefolositoare.

În acest articol ți-am pregătit lista de parteneri din comunitatea BLITZ VIP care se ocupă cu tratamentul potrivit pentru tine și care îți oferă reduceri prin cardul BLITZ VIP

Elmafarm Farmacia Elmafarm Cluj-Napoca și-a deschis porțile pentru prima dată în toamna anului 2003 pe strada Victor Babeș nr 35, în zona Spitalului de Oncologie și Neurologie. Astfel, apărea un loc plin de căldură și prietenie, unde găseai răspuns la orice întrebare legată de tratarea suferințelor și dorința de a trăi o viață cât mai sănătoasă.

• 7% reducere din valoare de plată de pe bon la vânzarea liberă pentru orice produs cu excepția produselor care participă la alte reduceri sau nu pot beneficia de reduceri datorită condițiilor comerciale; Medicamentele cu preț mai mare de 300 RON nu participă la reducere. Lista produselor care nu participă la Regulamentul de fidelitate poate fi consultată în punctele de lucru SC ELMAFARM SRL.

Galenus – Farmacia Galenus este o farmacie independentă. Specialiștii din farmacia lor-farmaciștii- oferă sfaturi personalizate, în interesul pacientului. În farmacia lor se găsesc medicamente, suplimente nutritive, produse cosmetice și dermato-cosmetice, dar și produse de îngrijire pentru copii.

• 6% la toate medicamentele, produse cosmetice și dermato-cosmetice, rețete compensate, cu excepția medicamentelor al căror preț depășește valoarea de 300 lei.

Natura Life – Vă invităm să vizitați magazinul naturist NaturaLife, unde puteți găsi o gamă largă de ceaiuri, remedii, cosmetice, siropuri, condimente, cereale și produse apicole naturale, necesare pentru redobândirea și menținerea sănătății tale. Produsele pentru aromaterapie (uleiuri volatile, bețișoare parfumate, lumânări) și obiectele decorative din lemn, bambus sau ceramică pentru bucătăria și căminul tău, precum și bijuteriile din pietre semiprețioase completează armonios gama lor de produse.

• 15% discount la bețișoare parfumate.

• 10% discount la bijuterii și căni.

• 5% la toate produsele. Discountul se cumulează cu alte oferte din magazin. De exemplu, dacă un produs are -20% discount cu cardul Blitz VIP se mai adaugă un extra 5% reducere.

Poți obține cardul Blitz VIP chiar aici.


15 februarie 2019

10:19:45