În cele mai importante momente din viața ta comunitatea Blitz VIP este lângă tine.

4 februarie 2019

10:13:05

Că este un botez, o nuntă, o petrecere unică, sigur îți dorești ca fiecare detaliu să fie perfect. Să poți să te bucuri de fiecare moment, de fiecare emoție, de fiecare trăire. Să poți să îți construiești cele mai adânci și frumoase amintiri.

În acest articol îți prezentăm lista de parteneri care să te ajute în organizarea evenimentului tău de suflet.

Invitație de nuntă – Pentru fiecare cuplu în parte, nunta reprezintă cel mai important moment din viața lor. Cu o experiență de peste 16 ani în domeniu, misiunea echipei Cards Distribution este să te ajute în completarea nunții tale cu toate detaliile necesare, care să trezească un sentiment de uimire și de plăcere în rândul invitaților tăi. Cards Distribution vă oferă cea mai variată gamă de invitații de nuntă, invitații de botez, pungi pentru cadouri, sticle și borcane pentru mărturii, plicuri pentru bani, cutii pentru nuntă, dar și multe alte accesorii.

• 7% la invitații de nuntă; sticle mărturii nuntă; pungi nuntă; rochii de mireasă Sposa Toscana; accesorii nuntă.

La Villa Hill Resort – este un complex modern aflat la doar 5 km de centrul orașului Cluj-Napoca, gândit special pentru tine. Fie că ai nevoie de un loc unde să organizezi o petrecere de neuitat, fie de o cameră unde să înnoptezi în călătoriile tale, la noi vei găsi ceea ce îți dorești și o echipă gata să îți ofere soluții personalizate.

• 10% discount pentru evenimente private (meniu bar, bufet suedez, închiriere locație, sonorizare);

• 10% discount la cazare;

Magique Weddings – echipa care te ajută să faci diferența atunci când organizezi un eveniment (nunta, zi de naștere, botez sau eveniment corporate).
Știu că evenimentul tău va vorbi despre tine, prin impresiile cu care vor pleca invitații. Au înțeles ce cauți atunci când vrei ceva diferit și au văzut ce îți lipsește. Au realizat cât este de important să primești sfaturi concrete, așezate în schema unui buget bine stabilit.

• 10% discount pentru închiriere logisitică evenimente

Noblesse Flowers & Events – serviciile Noblesse Flowers & Events reprezintă un mix de servicii și produse, variate, complete și extrem de atrăgătoare. Mizează pe pricepere, calitate și preocupare pentru tot ce e nou și tot ce te-ar putea atrage pe tine. Lasă-te pe mâna lor pentru organizarea evenimentului perfect! Ei se ocupă de organizarea întregului eveniment, de la planificarea în detaliu, până la coordonare.

• 20% discount la aranjamente florale

• 15% discount la evenimente corporate

• 10% la evenimente private (nunta, botez, aniversări)

Vanilla Events – fie că vă doriți o nuntă romantică, cu accente pastelate și dantele fine, o nuntă glam, cu note strălucitoare și cristale prețioase sau una clasică, elegantă și distinsă, sunt convinși că veți regăsi în pachetele lor, exact acele decorațiuni care să vă transforme evenimentul într-o mărturie de rafinament subtil și eleganță desăvârșită.

• 5% discount pentru un pachet de decorațiuni de minim 600 de euro.

• 10% discount pentru un pachet de decorațiuni de peste 1500 de euro.

Poți obține cardul Blitz VIP chiar aici.


4 februarie 2019

10:13:05