Iluminare exterioară decorativă – siguranța cu stil – câteva idei de la EGLO

22 mai 2019

12:52:21

Iluminatul exterior are un rol important în decorul căminului nostru. Iluminatul exterior crează o proprietate mai sigură, mai utilizabilă și mai frumoasă.
În plus, iluminatul exterior decorativ vă ajuta să oferiți grădinii sau terasei un look nou, plin de farmec și de magie.

Corpurile de iluminat decorative EGLO

Corpurile de iluminat exterior decorative sunt disponibile în diferite variante, în funcție de tipul de prindere, de stil și de spațiul pentru care sunt destinate. Acestea sunt prezente în forme diverse, cu înălțimi diferite, pentru toate tipurile de medii.

Punctele de acces:

Intrarea în grădină sau căile de acces pot fi iluminate foarte ușor cu ajutorul unor corpuri de iluminat decorative.

Locurile de întâlnire

Terasa din grădină poate fi iluminată prin corpuri de iluminat decorative de tip veioze, aplice sau pendule suspendate. Acestea vor oferi o notă distinsă locației în care sunt amplasate. Fiind ideale pentru a lumina terasa sau foișorul în momentele în care nu vreți să vă lăsați duși la somn, ci vă doriți să continuați să petreceți seara alături de familie.

Potecile

Pentru iluminarea potecilor se pot folosi corpuri de iluminat LED decorative încastrate în pământ. Corpurile de iluminat decorativ de tip pitici sau stâlpi, luminează cu stil spațiul exterior, creându-vă condițiile necesare pentru a savura băutura preferată în liniștea serii.

Dacă vă simțiți plini de energie sau creativi și decideți să vă personalizați terasa sau grădină, puteți să alegeți corpuri de iluminat exterior decorative din gama EGLO.


22 mai 2019

12:52:21