Iluminăm gânduri, amintiri și oameni împreună cu Eglo

8 noiembrie 2018

15:07:53

Pentru că fiecare poveste este conturată de un motto puternic, LIFE IS LIGHT este motto-ul care luminează brand-ul Eglo. Eglo România este membru a grupului Eglo-Austria, unul dintre cei mai mari producători de corpuri și surse de iluminat.

În acest articol o să vă povestim despre conceptul pe care l-au creat și dezvoltat. Este vorba de Colecţia Vintage, care a fost prezentată prima dată în anul 2014 la expoziția din Frankfurt.

Succesul pe care l-a obținut în Frankfurt continuă și în prezent. Secretul acestor modele este că are puterea de a vă trimite cu ani în urmă, vă înfățișează amintiri și momente unice.

Eglo vă recomandă 3 produse în special din această colecție:

Lustra CARLTON – inspirația designerilor lor, una dintre cele mai solicitate de către clienți. Designul lustrei o face să fie specială prin: abajurul realizat în formă de diamant sub diferite culori: negru, alb sau bronz.
Are o lumină difuză și este potrivită pentru iluminatul mesei deoarece oferă o lumină generală pe toată suprafața mesei.
Lustra CARLTON – pentru a vă decora bucătăria în stil vintage sau chiar pentru a vă ilumina serile petrecute în familie în propriul living.

Aplica PORT SETON – luminează casa în stil contemporan. Se remarcă grație designului simplu unic și modern, cu linii geometrice clare, oferindu-i un design aerisit ce o face să fie dorită de clienți.
Aplică este realizată din oțel, iar culoarea maro antic o face să fie inedită și va trimite dincolo de vremuri.

Veioza SAWTRY este o veioză formată dintr-un abajur și o bază din colecția VINTAGE 1+1, ideală pentru a fi așezată pe noptiera din dormitorul său living-ul tău. Baza are o formă ovală și este realizată din sticlă, iar abajurul completează armonios veioza, fiind din material textil de culoare bej.
Veioza SAWTRY – pe lângă rolul practic, oferind o lumină difuză, are și rol estetic, aducând un plus de rafinament în orice încăpere ați alege să o puneți.

Era să uităm ceva printre toate aceste valuri de lumină, era să uităm de reducerea de până la 20% pe care o ai cu cardul BLITZ VIP.


8 noiembrie 2018

15:07:53