House of Beauty – Alege o culoare de vară pentru părul tău

13 iunie 2019

07:47:35

Specialiștii de la House of Beauty recomandă blondul sau balayage pentru zilele însorite de vară. Tot mai multe cliente aleg un look în ton cu temperaturile de afară și se pregătesc pentru vacanță.

Culoarea părului este foarte importantă, ea putând să exprime personalitatea și stilul unic al fiecărei persoane.

În același timp, specialiștii de la House of Beauty atrag atenția că blondul platinat, părul argintiu sau cel în culorile curcubeului arată de-a dreptul minunat în fotografiile de pe Pinterest, dar nu sunt deloc ușor de obținut.

Părul blond necesită o îngrijire constantă, cu produse adecvate la salon care să regenereze firele afectate în procesul decolorării.


Din aceste motive, operațiuni precum vopsitul, tunsul sau corecția de culoare se recomandă a fi lăsate pe mâna profesioniștilor. 

O culoare precum blondul este mai dificilă atât de obținut cât și de întreținut. De aceea, specialiștii House of Beauty recomandă serviciile realizate la salon de persoane specializate.

În același timp, odată cu vara a început și sezonul evenimentelor festive. Indiferent că ai de mers la o nunta, banchet sau doar la o zi de naștere,specialiștii de la House of Beauty sunt pregătiți să facă adevărate opere din părul tău.


13 iunie 2019

07:47:35