Hotel Opera Plaza: oaza de liniște din centrul orașului!

18 iulie 2020

13:11:25

Hotel Opera Plaza: oaza de liniște din centrul orașului!

Cu toții avem nevoie de o vacanță după lunile acestea care și-au lăsat amprenta asupra noastră. Perioada recentă ne-a arătat mai mult ca oricând importanța pe care trebuie să o acordăm îngrijirii, relaxării și detensionării pentru a face față mai bine provocărilor de zi cu zi.

Mai mult, odată cu această perioadă de restricții am descoperit cu bucurie că există o mulțime de locuri aproape de noi, care ne pot oferi același sentiment de confort și odihnă, relaxare și regenerare, răsfăț și distracție, ca și destinații mult mai îndepărtate.

Hotel Opera Plaza: ideal localizat în centrul orașului, dar în același timp într-o zonă liniștită, îmbină toate avantajele pentru o mini-vacanță sau un eveniment privat. Accesul este extrem de facil din orice direcție, iar centrul istoric cu toate atracțiile sale se află doar la câteva minute de plimbare. Zona este un cartier tradițional de case și grădini, departe de agitația marilor bulevarde.

Imaginați-vă trezirea într-o cameră spațioasă, elegantă, cu vedere panoramică asupra orașului ori spre grădina interioară liniștită, după un somn odihnitor în saltelele și seturile lor de perne special alese pentru un confort complet. 

Micul dejun va fi servit la pat, atât pentru respectarea măsurilor de siguranță, cât și ca un semn de atenție și răsfăț pentru oaspeți. Aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de opțiuni, care acoperă toate necesitățile și preferințele. Pentru un plus de confort, vă puteți alege chiar și ora de livrare în cameră.

Lobby Bar Opera Plaza vă așteaptă pentru a petrece o după-amiază relaxantă, răsfoind presa ori la o discuție privată, cu o gama variată de băuturi fine pentru toate gusturile, dar și cu o selecție generoasa de vinuri. 

În zilele plăcute, terasa și grădina interioară sunt ideale pentru câteva ceasuri petrecute departe de agitație, într-o oază de liniște. Este locul ideal pentru a vă bucura de soare în tot confortul modern, având la câțiva pași toate serviciile și facilitățile, iar meniurile lor sănătoase vin perfect în completare.

Servirea cinei poate deveni un mic spectacol și un moment cu totul special într-unul din restaurantele partenerului nostru Hotel Opera Plaza, care și-a creat de-a lungul anilor o clientelă fidelă. Fie că optați pentru un cadru mai formal, mai festiv, în restaurantul clasic Bellagio, potrivit pentru o gamă largă de evenimente, fie că doriți o atmosferă mai destinsă, mai relaxată sub cupolele de sticlă ale restaurantului Opera Garden. Somelierii lor vă vor recomanda cele mai potrivite vinuri și băuturi pentru cină, dintr-o gamă mereu reîmprospătată, iar bucătăria vă va oferi o adevărată experiență senzorială care vă va determina sa reveniți cu plăcere de fiecare data.

 

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de discounturi de până la 20%:

– 20% discount permanent la prețurile de listă pentru servicii de cazare.

– Health Center, cu un discount de 20% la access piscina, jacuzzi, saună, fitness (reducerea se aplică pe intrare, nu și la abonamente).

– 15% discount permanent la prețurile de listă pentru servicii de restaurant și bar.

Aici găsești mai multe informații despre parteneriatul Blitz VIP – Hotel Opera Plaza.


18 iulie 2020

13:11:25