Gene sublime, fir cu fir, de până la 4 săptămâni

26 mai 2023

10:23:26

Dacă ai gene naturale subțiri, scurte sau rare, genele false aplicate fir cu fir pot fi o modalitate excelentă de a obține un aspect mai plin și mai bogat. Ele pot oferi volum și lungime genelor tale naturale, transformându-ți aspectul ochilor într-unul mai vibrante și expresive.

Pe lângă faptul că pot oferi un aspect dramatic ochilor și pot îmbunătăți în mod semnificativ aspectul general al machiajului, ele pot adăuga volum, lungime și curbă genelor naturale, accentuând frumusețea ochilor.

Poți opta pentru gene false mai ales pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți, baluri, petreceri sau alte evenimente importante. Acestea îți vor adăuga cu siguranță un plus de eleganță și sofisticare ținutei tale și te vei simți mai încrezătoare în aspectul tău.

Purtate zi de zi însă, genele false îți pot economi timpul și efortul pe care l-ai fi alocat aplicării machiajului zilnic. Genele false bine aplicate pot oferi un efect spectaculos ochilor fără a fi nevoie de rimel sau eyeliner.

Pentru iubitoarele de gene lungi, genele aplicate fir cu fir, care au un aspect natural, sunt o formă de exprimare artistică.

Acesta pot fi purtate până la 4 săptămâni și există o mare varietate disponibile pe piață, cu modele, culori și forme diferite. Te poți juca cu stilul și creativitatea ta, creând aspecte unice și îndrăznețe.

Este important de menționat că aplicarea și purtarea corectă a genelor false necesită puțină practică și răbdare.

De asemenea, este important să alegi gene false de calitate, să le aplici cu produse adecvate și să le îndepărtezi cu grijă pentru a evita eventualele iritații sau daune genelor naturale.

Pentru o aplicare impecabilă a genelor fir cu fir noi ți-o recomandăm pe Florentina Cinos, care este maestru stilist din 2015, specialistă în frumuseţe și câștigătoarea prestigiosul ”Premiu pentru Performanță în Frumusețe” la gala Succes Awards.

După ce și-a rafinat tehnicile timp de 8 ani, învățând de la somități din industria beauty, astăzi predă arta frumuseţii naturale celor interesaţi de o carieră în domeniul frumuseții și oferă cursuri de la A la Z cursantelor ei – Lash Artists în formare – cursuri de extensii de gene, cursuri acreditate de machiaj și cursuri de curbare a genelor cu keratină.

Dacă vrei să fii sublimă din cap până-n picioare, vino la salonul Florentinei – Sublime Lashes Boutique by Florentina Cinos. Abonează-te la unul din pachetele Florentinei – ”Frumusețea nu are vârstă” sau beneficiază de reducerile pe care ți le aduce cardul Blitz VIP:

  • La orice tratament facial de înfrumusețare, primești gratuit un tratament facial de detoxifiere și curățare.
  • La orice Balayage sau Vopsit de păr beneficiezi de un tuns gratuit.
  • La orice set nou de extensii de gene fir cu fir, ai gratuit un spălat și aranjat de zi.
  • La oricare curbare sau laminare de gene, ai gratuit o stilizare de sprâncene.

26 mai 2023

10:23:26