fotografie de familie Haitonic

Fotografie de Familie  – dulci amintiri de înrămat deasupra șemineului 

20 octombrie 2021

11:37:07

O ședință foto profesională este probabil cel mai reușit mod de a încheia o reuniune de familie al cărei membri au ajuns cu greu de prin diverse colțuri ale lumii. În ultimul timp, cu pandemia și restricțiile de circulație, astfel de momente au devenit atât de rare, scumpe și de neratat!

Sau poate vrei să-ți anunți logodna pe rețelele sociale și o simplă poză cu inelul ar fi un răspuns prea expeditiv la întrebările cu care te-au tracasat toți cunoscuții în ultimii 5 ani despre momentul maritișului.

Sau vrei să imortalizezi trăsăturile atât de dulci ale bebelușului tău și să realizezi un calendar cu câte o fotografie a chipului lui zâmbitor sau bosumflat, dar nostim, care să te binedispună instant în fiecare zi.

Niciun eveniment de familie, fie primul Halloween fie prima plimbare în parc în combinezonul cel nou nu e prea mic pentru a rămâne o amintire vie și colorată și înrămată deasupra șemineului. Orice moment unic sau special din viața ta de familie poate fi o filă sau mai multe din albumul tău cu amintiri.

Pentru toate acele ocazii speciale ai motive să apelezi la un fotograf profesionist. Va fi o experiență inedită să vezi într-o singură imagine întreaga voastră dinamică de familie cu relațiile zglobii dintre noi, și toate acele griji și doruri pe care vi le purtați zilnic.

Liana Haitonic, fotograf profesionist din Cluj știe să dezgoleasca frumusețea de dincolo de expresie. Sensibilitatea ei fotografică transpare în orice imagine din fotografiile ei portret fie că sunt de cuplu îndrăgostit, de nuntă cu vibrația unică a momentului, sau de părinți radianți în așteptarea primului lor copil.

Dacă te întrebi dacă ar trebui să te pregatesti în vreun fel ca totul să iasă perfect, află că în principiu, e treaba fotografului să vă ghideze pe toți astfel încât să vă simțiți în largul vostru. Astfel ședința foto va fi pentru toata lumea un moment distractiv, plin de zâmbete numai bune de fotografiat.

Cât despre ținute, indiferent de alegeri, acestea trebuie să fie confortabile pentru toată lumea. Evitați-le însă pe cele care pot să distragă prea mult atenția, sau cele care nu exprimă unitatea familiei, fiind potrivite mai degrabă pentru fotografiile personale. Alege accesorii tematice dacă e o fotografie de Crăciun sau de Halloween.

Nu uitați să vă distrați că să iasă pozele perfecte! E mai complicat pentru copiii pentru că ei au schimbări bruște de dispoziție și nu zâmbesc la comandă, dar relaxându-vă și jucându-vă o să apară și zâmbetele naturale pe care le vrei surprinse pe cameră.

Vă ajutăm și noi cu zâmbetele, cu cardul Blitz VIP ai și o reducere în plus de 10% la studioul Liana Haitonic, pentru fotografii de nuntă, de familie sau corporate.


20 octombrie 2021

11:37:07