flori gigantice artigiana studio

Flori gigantice, pietre de-o frumusețe uimitoare și joc de umbre și culori la Artigiana Studio

22 noiembrie 2021

12:10:04

Tablourile și obiectele de design de la Artigiana Studio sunt obiecte de decor unicat, care pot înfrumuseța de la spații comerciale, clinici și cabinete tematice, la spații de birouri moderne și vile somptuoase din cartiere de lux.

Dacă îți dorești o piesă de decor statement, piesele de design de la Artigiana Studio sunt alegerea perfectă. Îți vom face un scurt tur al lucrărilor de design original pe care le poți găsi doar la Artigiana.

Flori supradimensionate

Ansambluflori gigantice artigiana studiorile florale de la Artigiana Studio dau strălucire și culoare oricărui spațiu, fie el vitrină de magazin, showroom, birou, interior de casă sau, de ce nu, locație de nunți.

Florile supradimensionate sunt realizate integral manual, pot avea până la un metru și pot fi pictate în tematica dorită.  În plus, sunt rezistente în timp, nu își schimbă forma sau culoarea, și sunt ușor de întreținut, putând fi șterse cu apă.

Unul din ansamblurile florale ale Andreei Ghisa, creatoarea de la Artigiana Studio, a fost nominalizat și a câștigat unul din cele 7 trofee acordate de gala Elle Decoration din 2019 la secțiunea ”Cel mai bun obiect de design al anului”.

Tablouri din rășină epoxidică

Tablouri din rășină epoxidică sunt niște lucrări spectaculoase cu elemente tridimensionale care dau personalitate spațiului în care se află și profunzime fiecărei lucrări.

De regulă reprezintă o imagine unitară a unei geode, care este cea mai enigmatică și mai frumoasă  piatră din lume, în interiorul căreia se ascund frumuseți nebănuite, ca dintr-o altă lume.

Sunt realizate în nuanțe sidefate, cu sclipici și multă culoare, din cristale de sticlă, pietre semiprețioase, nisip fin, glitter și foiță de aur sigilate în mai multe straturi de rășină epoxidică.

Pentru realizarea acestor lucrări unicat creatoarea acestor veritabile opere de artă folosește rășină special creată pentru artă, non-toxică, tratată cu UV pentru a rezista mai mult în timp.

Vezi aici galeria de lucrări pe care le poți comanda astăzi.

Tablouri în Ink

Tablouri în ink sunt alte piese de decor unicat ale artistei, realizate manual printr-o tehnică aparte, având ca ingredient principal tușul pe bază de alcool. Printr-un joc de umbre și culori de diverse intensități, se obțin aceste lucrări diafane, în culori vibrante. La o comandă personalizată, ceea ce poți alege este culoarea predominantă și modelul, însă acesta nu poate fi copiat sau reprodus în totalitate, fiind o lucrare unicat!

Lucrările artistei Andreea Ghisa sunt disponibile în shopul Artigiana, putând fi livrate în toată țara. Beneficiezi de o reducere de 15% la orice lucrare dacă ești posesor de card Blitz VIP.


22 noiembrie 2021

12:10:04