amenajari interioare diego

Fă-ți Planul de Amenajare a Casei cu o vizită la Diego

22 noiembrie 2021

12:20:57

Atunci când îți amenajezi casa ai nevoie de un furnizor de materiale de calitate care să-ți poată oferi o gamă largă de produse, la prețuri avantajoase!

Noi te invităm în magazinele Diego! Aici poți găsi un partener de nădejde care îți poate oferi soluții de amenajări interioare complete – produse din colecții de sezon și ultimele tendințe din domeniul amenajărilor.

Doar aici poți găsi, într-un singur loc, toate elementele de decor de care ai nevoie. Poți testa textura și verifica, de exemplu, dacă draperia se potrivește la galerie, sau parchetul la covor, astfel încât să-ți poți face o idee clară despre cum va arăta imaginea de ansamblu. Tot la Diego găsești nu doar materiale de calitate, ci și consiliere și recomandări profesionale în soluții de amenajare a interioarelor.

Așadar, Diego este partenerul tău în amenajarea casei la care poți găsi de toate.

Parchet Laminat

Parchetul laminat este pardoseală din trei straturi, în mare parte lemn (80%) cu o suprafața laminată ce conține un strat de de hârtie tipărită, care determină calitatea, rezistența și aspectul pardoselii.

Stratul decorativ asigură pardoselii posibilități nelimitate de design, precum și rezistență la uzură, rupere și pete. Iar straturile intermediar și de suport oferă fermitate la atingere și protecția împotriva umidității.

La Diego găsești peste 100 de modele diferite de parchet laminat pentru toate tipurile de trafic și toate tipurile de încăpere, în nuanțe de la închis la deschis și o paletă largă de culori.

Pardoseala Impermeabilă

Pardoseala impermeabilă este o soluție practică pentru încăperile umede din casă, o opțiune antiderapantă, rezistentă la umezeală și ușor de întreținut. Și aspect important, spre deosebire de gresie, este o podea caldă care suportă și sisteme de încălzire prin pardoseală și o temperatură de până la 27 de grade.

La Diego poți găsi peste 20 de modele de pardoseala impermeabilă  cu aspecte de piatră și lemn. De asemenea, tot în zona de pardosele ai și pardosele de vinil, calde și rezistente la apă, modulare ce pot fi montate ușor.

Covoare și Mochete

Se știe că atunci când vrei să redecorezi un living de exemplu, primul lucru pe care trebuie să-l cumperi este covorul. Îți va fi apoi simplu să te decizi în privința celorlalte piese de mobilier în funcție de designul, textura și mărimea covorului. Dacă îți dorești un living colorat, alege un covor în tonuri neutre, iar dacă te gândești la un mobilier într-o singură culoare, alege un covor luminos cu model. Așadar, începe redecorarea livingului cu covorul!

La Diego ai paradisul covoarelor și mochetelor, o colecție care pot satisface și cele mai exigențe cerințe în materie de covoare, de la preșuri și traverse la covoare mici, medii și extra mari, în forme, culori și modele diferite și mochete de calitate monocrome, cu modele și pentru copii.

Draperii și perdele

Colorează-ți camerele cu niște draperii colorate, sau imprimă-le caracter și stil cu o draperie bogată și elegant finisată. De asemenea, draperiile te pot ajuta să blochezi până la 100% pătrunderea luminii.

La Diego găsești perdele gata confecționate sau la sul în peste 300 de nuanțe și texturi. În cazul perdelelor gata confecționate ai posibilitatea de a le ajusta la dimensiunea dorită, tivirea se face pe loc în magazin. Dacă îți dorești o perdea unică, după un model unic, croită la termen, atunci ai o gamă largă de opțiuni de perdele la metraj.

Nu uita, dacă ești posesor de card Blitz VIP, ai un discount de 10% în magazinele Diego, dar și alte tarife preferențiale la diverse produse și accesorii.


22 noiembrie 2021

12:20:57