Eurousi ne ajută în alegerea ușilor de interior

6 noiembrie 2018

13:56:27

Pentru ca ușile pe care le alegem să se integreze perfect și să se asorteze cu restul elementelor decorative trebuie să ținem cont de stilul decorativ al întregii locuințe. Nu este deloc ușor să alegi o ușă de interior, mai ales atunci când îți dorești uși de interior practice, de calitate superioară și care să echilibreze cu întregul aspect al casei tale.

Îți prezentăm 4 stiluri decorative de la Eurousi:

Stilul simplu și minimalist – pune accent pe simplitate, lumină și ordine și dă ideea unui spațiu generos, astfel că locuințele decorate în acest fel inspiră modernism și bun gust, precum și eleganță prin prisma culorilor calde și luminoase utilizate.

Stilul modern – piesele utilizate într-o locuință amenajată într-un stil modern sunt foarte simple, fără încărcături decorative, de culori deschise sau foarte închise, iar decorațiunile utilizate sunt de obicei de dimensiuni mari, confecționate din metal, sticlă, piatră și lemn.

Stilul nordic sau scandinav – utilizarea culorii alb sau gri, atât la uși, cât și la piese de mobilier sau elemente decorative sunt principalele caracteristici definitorii ale acestui stil arhitectural. De asemenea, utilizarea plantelor naturale sau a pieselor de mobilier care imită natura, precum și utilizarea geamurilor pentru a conferi mai multă luminozitate.

Stilul clasic – rafinat, bogat în detalii precum și în ornamentații care se găsesc în piesele de mobilier, în corpurile de iluminat și în accesorii, stilul clasic este definit de lemn în culori închise, simetrie și echilibru, precum și de un aspect armonios. Mobilierul este unul încărcat sau sculptat, iar culorile și materialele folosite sunt cele naturale.

Pe lângă stil e important să nu uităm şi de detalii.

Cum alegem culoarea ușilor de interior?

Pentru un design interior cu o cromatică deosebită, este important să alegem uși de interior în funcție de culoarea parchetului din locuință, culoarea pieselor de mobilier și în funcție de stilul predominant în locuință.
De exemplu ușile albe, simple și cu finisaj lucios se potrivesc amenajărilor moderne, dacă parchetul are nuanțe de roșcat, atunci și ușile vor fi dintr-o gamă coloristică similar totodată ușile din sticla reprezintă o opțiune ideală pentru spațiile mici sau pentru cele unde este necesară pătrunderea luminii.

Pentru că știm că iubești cumpărăturile atunci când apar reducerile, te anunțăm că ai până la 15% reducere cu cardul BLITZ VIP.

Spor la amenajare!


6 noiembrie 2018

13:56:27