estetică dentară dentocalm

Estetica Dentară: Cum aduci zâmbetul pe chipul unei persoane? 

20 septembrie 2021

10:28:10

Îți dorești o dantură frumoasă, fără pete îngălbenite, care să-ți confere mai multă încredere în propria persoană și care să-ți îmbunătățească vizibil aspectul fizic? Cum poți obține acel zâmbet de Hollywood, sau altfel spus, o dantură perfectă?

Estetica dentară își propune să readucă pe buzele pacientului zâmbetul și pune accentul pe îmbunătățirea aspectului dinților, gurii și a zâmbetului unei persoane prin următoarele proceduri:

 Albire dentară profesională

Tratamentele de albire dentară se pot realiza în cadrul clinicii Dentocalm cu ajutorul lămpii sau acasă cu gutiera, ce presupune un tratament de noapte. Albirea profesională cu lampa Beyond înseamnă rezultate imediate, vizibile până la 2 ani șii tratament 100% non-invaziv și 100% fără durere!

  Fațetele dentare sunt calea cea mai puțin invazivă prin care poți corecta o dantură cu probleme.

Fațetele dentare din ceramică (porțelan), folosite în cosmetica dentară, sunt soluția cea mai conservatoare (minim invazivă) în corectarea problemelor de estetică ale dinților frontali, cum ar fi dinți strâmbi, ciobiți, sparți, cariați, sau pătați și înnegriți.

Fațetele sunt foițe de ceramică care se lipesc prin adeziune de dinți, schimbând aspectul dinților prin modificarea culorii, poziției, formei sau lungimii acestora în funcție de cerințele pacientului.

Trebuie menționat că fațetele nu sunt indicate oricui și de aceea, decizia de fațetare se ia numai în urma unui consult clinic amănunțit, realizat de specialiști în estetică dentară.

Coroanele dentare – atunci când fațetele nu pot fi utilizate sau dinții au avut lucrări anterioare.

Coroanele sunt piese protetice care au rolul de a îmbrăca dintele fie din rațiuni estetice, fie pentru protejarea lui. În clinicile Dentocalm, coroanele dentare sunt fabricate din materiale de calitate cum ar fi zirconiul sau ceramică pe zirconiu.

Zirconiul este cel mai durabil tip de material dentar disponibil pe piață, de 5 ori mai rezistent și mai dur decât tradiționalul material metalo-ceramice, cu cele mai bune proprietăți estetice din rândul materialelor folosite în stomatologie pentru lucrări protetice.

Așadar, alege cele mai bune materiale și tehnologii inovative de estetică dentară. Noi îți recomandăm clinica Dentocalm pentru faptul că oferă toate tratamentele necesare – de la profilaxie până la implantologie – la fața locului, fără a mai fi necesar să te deplasezi la o altă clinică.

De asemenea, clinica este dotată cu aparatură și tehnologie de ultimă generație pentru vindecarea și refacerea mai rapidă a țesuturilor și tehnologii de înaltă precizie care asigură rezultate de cea mai bună calitate.

Fă-ți o programare acum și bucură-te de reducerile BLITZ VIP la consultația inițială, planul de tratament, detartraj și periaj, precum și la implanturile Straumann.

  • 100% discount la consultatie initiala și periodica (la consulația de specialitate nu se aplica)
  • 100% discount la planul de tratament
  • 20% discount la detartraj si periaj airflow
  • 20% discount la implanturile Straumann

20 septembrie 2021

10:28:10