Electronice și electrocasnice la reduceri speciale!

3 februarie 2019

10:10:18

Timpul a devenit una dintre valorile noastre de top, ne dorim să economisim din ce în ce mai mult timp. Pentru a ajunge să ne petrecem timpul liber cu cei dragi trebuie să ne adăugăm în casa noastră tehnologia care să ne ușureze procesele de muncă.

În acest articol îți prezentăm lista de parteneri care îți oferă reduceri considerabile prin cardul BLITZ VIP prin care pot să îți ușurezi viața.

Altex Iulius Mall – Altex înseamnă leadership, inovație, varietate, diversitate și, nu în ultimul rând, un preț corect pentru produsele de care ai nevoie zi de zi! Îți garantează cea mai bună alegere în privința achiziției făcute!

• 3% la achizițiile de până la 4.000 (patrumii) lei, inclusiv;

• 5% la achizițiile de peste 4.000 (patrumii) lei.

• Procentele/discount-urile menționate mai sus nu se vor acorda pentru produsele aflate în promoție sau pentru produsele aflate în orice alte promoții.

Intend – compania și-a început activitatea în 1 Martie 1992 având ca obiect principal de activitate servicii în domeniul echipamentelor de tehnică de calcul și electronice. Din anul 1998 obiectul principal de activitate devine comercializarea de componente pentru calculatoare personale și de asemenea asamblarea și comercializarea sistemelor complete în orice configurație. Începând cu anul 2000 activitatea companiei se extinde devenind unul din principalii distribuitori zonali de componente pentru calculatoare.

• 4% pentru toate produsele, exceptând cele aflate în promoție.

Kuiba – își propune să ofere clienților o experiență nouă de shopping. Înainte de a fi un simplu magazin, KUIBA este un concept viu, cald și personal, iar calitatea, autenticitatea și inovația definesc selecția lor de produse.

• 10% discount pentru toate produsele din magazin.

Madd Electronics – peste 12 ANI de existență pe piața IT din România Firma Madd Electronics distribuie produse Dell pe piața IT din România din anul 2002, iar din 2010 devine Dell Registered Partner.

• 10% valabil pentru toate produsele.

Miele Boutique – prezent pe cinci continente, Miele este singurul „premium brand” de aparate electrocasnice și industriale din domeniul întreținerii rufelor, al spălării veselei și al dezinfectării, care se poate considera cu adevărat global.

• 50% discount pentru design proiect bucătărie.

• 10% la aspiratoare Miele.

• 7% discount pentru consumabile Miele.

Premium – aici veți găsi o echipă de specialiști ce vă stă la dispoziție și care vă răspunde cu promptitudine la toate întrebările dumneavoastră despre aparatele electrocasnice premium. Serviciile premium sunt ireproșabile, produsele premium sunt unice calitativ și din punct de vedere a designului, iar ultimele inovații întotdeauna își au locul în showroom-ul Premium.

• discount flexibil între 7 și 10%.

• 7% pentru toate produsele.

• 10% discount pentru pachetul compus din minim 3 produse incorporabile. De exemplu cuptor + plita + hotă.

Union Co – cu o experiență îndelungată în domeniu, se ocupă cu comercializarea de echipamente de birotică (copiatoare, faxuri și imprimante), prezentare, sonorizare, audio-video (videoproiectoare, retroproiectoare, epidiascoape), IT, accesorii, piese de schimb, consumabile pentru acestea și asigurarea service-ului în perioada de garanție și post-garanție, activând pe piața de end user din județele Cluj și județele limitrofe Clujului.

• 2% la produse IT; produse consumabile; echipamente de birotică (imprimante, faxuri, scannere, multifuncționale); produse birotică,

• 4% discount la reparații echipamente de birotică, produse IT, servicii de instalare (instalare sistem de operație, instalare software)

Vitacom Electronics – cu peste 26 de ani de experiență, Vitacom Electronics are o prezenţă pe toate piețele, de la cea tradițională la cea online.
Se diferențiază prin faptul că este o afacere în procentaj de 100% cu capital românesc și totodată prin valori și relații cu furnizori internaționali aleși.
Deține două branduri proprii, WELL și CHROME, care satisfac nevoile pieței de electronice, electrice și accesorii IT.

• 10% discount pentru produsele din gama Vitacom Electronics, cu excepția produselor care se află în promoții existente în magazinele en-detail.

Poți obține cardul Blitz VIP chiar aici.


3 februarie 2019

10:10:18