EcoOptic: servicii complete pentru vederea și ochelarii tăi

25 martie 2021

16:15:34

Lucrezi toată ziua la calculator? În curând vei avea nevoie de ochelari!

Viețile noastre ase desfășoară tot mai mult în fața unor dispozitive electronice de pe care suntem bombardați cu terabiți de informații vizuale zilnic. Mai mult, cei care au o muncă de birou, stau în fața unui laptop 6-8 ore pe zi într-o zi normală de muncă. Ecranele luminoase sunt omniprezente. Și deloc întâmplător, tot mai mulți oameni au probleme cu vederea.

Se pare că e un fenomen endemic la nivel global. Conform unui studiu al Consiliului European de Optometrie și Optică din 2017, 48% din populația Europei purta ochelari de vedere. Cel mai mare procent – 85% se înregistra în Slovacia, iar cel mai mic în Croația – 15% din populație. România se află sub media europeană, 45% din populația țării noastre purta în 2017 ochelarii, conform acestui studiu.

Când să mergi la oftalmolog?

În general este indicat să mergi la un consult oftalmologic la 2-3 ani după vârsta de 18 ani și anual după 55 de ani.

De asemenea, mergi o dată pe an la oftalmolog dacă ești în categoria de risc:
Ai o anumită meserie care te predispune la afecțiuni oculare, cum ar fi utilizarea calculatorului mai mult de 2-3 ore pe zi.
Ai antecedente oculare familiale sau boli care să te predispună la afecțiuni oculare, cum ar fi diabetul sau hipertensiunea arterială.

Deasemenea, dacă ai simptome cum ar fi senzația de oboseală a ochilor, vedere încețoșată sau dublă, simți ochii iritați și dureroși, ai senzația de nisip în ochi, fotofobie, sau dureri de cap, mai ales după efort vizual, ochii roșii sau îți lăcrimează, e cazul să te prezinți pentru un consult la o clinică oftalmologică.

Serviciile Clinicii EcoOptic

Specialiștii din clinicile EcoOptic și-au făcut o misiune din a salva vederea oamenilor și oferă servicii complete pentru vederea și ochelarii tăi. Oferă astfel planuri tarifare preferențiale, promoții, oferte și cadouri la toată gama de servicii de la rame la jumătate de preț și seturi de lentile cadou, la service gratuit pentru întreținerea ochelarilor.

Clinicile au, de asemenea, laboratoare bine dotate cu aparatură de montaj de ultimă generație și oameni profesioniști care să ofere servicii complete de optometrie și un service prompt pentru ochelari atunci când au nevoie de cosmetizare, curățare sau reparație.

Rame pentru ochelari rotunzi a la John Lennon sau ochi de pisică?

Tot în rețeaua EcoOptic găsești o mare varietate de rame de ochelari din titanium, metal ușor, sau plastic, cu diverse forme (pilot, cat-eye, fluture, rotunzi, pătrați, rectangulari, sport, retro, etc), cu ramă întreagă, semi-ramă sau fără ramă, pentru femei, bărbați, copii sau unisex. Oferta este foarte variată – vei găsi cu siguranță ceva care să te avantajeze.

În plus, cu un card Blitz VIP ai o reducere de 30% la toate produsele de la Clinica EcoOptic.

 


25 martie 2021

16:15:34