Economisești pentru viitorul copilul tău și îl vizitați împreună pe Moș Crăciun!

9 mai 2019

06:40:10

Ce vrei să fii când vei fi mare? Ce vrei să fie copilul tău când va fi mare?

Sunt întrebări pe care le auzi și la 4, și la 40 de ani.
Dar lipsește întrebarea importantă: CUM faci să fie MARE copilul tău?

A fi MARE înseamnă a fi bun în ceea ce va face, indiferent de alegerile lui. Dar a fi bun presupune educație, iar educația presupune investiție. Cum faci să-ți susții copilul pentru a-și găsi steaua norocoasă?

Asigurarea de viață cu economisire pentru copii înseamnă un sprijin financiar pentru viitorul copilului tău. Investind cât mai devreme într-o astfel de asigurare, investești, de fapt, în trei componente esențiale:

  1. Economisirea unei sume de bani pe care copilul o poate folosi pentru studii sau pentru o afacere proprie. Sau, cine știe, să călătorească prin lume. Depinde doar de el să aleagă ce va face, important este să aibă pe ce să se bazeze. Iar tu poți construi această bază.
  2. Siguranța că, în situația unui accident, va beneficia de spitalizare și/sau intervenții chirurgicale de înaltă calitate;
  3. Asigurarea că, în cazul în care tu nu îi vei mai fi alături, va beneficia de o sumă de bani care să-l ajute să-și urmeze visul.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum poți pune bani deoparte eficient pentru viitorul copilului tău, intră în landing page-ul dedicat campaniei: https://campaniameseriile.groupama.ro/ și lasă-ne datele tale. Un consultant Groupama te va contacta pentru a discuta punctual nevoile tale.

Mai mult, de îndată ce ne vei trimite datele tale, vei fi înscris în concursul campaniei și poți câștiga:

  • Un joc Nintendo Switch pentru copilul tău;
  • Unul dintre cele 30 jocuri puzzle cu mascota campaniei – Motănel Asigurel.

Dacă iei decizia și închei o asigurare de viață cu economisire pentru copii, Groupama Asigurări a pregătit un premiu fabulos tine și copilul tău! Intră în concurs și îl puteți vizita împreună pe Moș Crăciun, la el acasă! Ce trebuie să faci?

PASUL 1: Incheie o asigurare de viață cu economisire pentru copii la Groupama Asigurări până la data de 05 iulie 2019;
PASUL 2: Intră în landing page-ul dedicat campaniei: https://campaniameseriile.groupama.ro/
PASUL 3: Inscrie-te în concurs, completând datele din formular.

Te-ai calificat automat în extragerea pentru câștigarea marelui premiu: O excursie în Laponia, la Moș Crăciun, pentru toată familia! Excursia include transport, cazare, demipensiune și excursii de neuitat în satul lui Moș Crăciun!
Toate detaliile și regulamentul concursului, le regăsești aici: https://campaniameseriile.groupama.ro/


9 mai 2019

06:40:10