DOWNTOWN BEAUTY – locul și echipa de care ai nevoie

13 decembrie 2019

11:07:12

Downtown Beauty este salonul unde profesionalismul se îmbină cu pasiunea într-un cadru relaxat. Acesta este salonul unde trebuie să ajungă fiecare bărbat care ține la imaginea lui. Este foarte important să aveți grijă de barbă, fiind primul lucru pe care ceilalți îl observă.

Specialiștii de la Downtown Beauty le recomandă bărbaților să apeleze la un barber sau frizer pentru a-și aranja barba doar după câteva săptămâni sau chiar luni. Pentru a putea beneficia de un tuns de barbă sau un shaving profesionist, barba trebuie lăsată să crească. Sunt mulți bărbați care încearcă prea devreme să îi dea o formă bărbii. Salonul este deschis în fiecare zi, astfel încât este accesibil și pentru cei cu un program încărcat.

Cauți un coafor modern în Cluj ? Un salon in Cluj care să îți îndeplinească dorințele ? Îți dorești, o tunsoare moderna sau un balayage frumos, sau cel mai reușit ombre? Specialiștii Downtown Beauty pot să vă îndeplinească orice dorință. De asemenea, veți primi de la hairstyliști cele mai bune sfaturi pentru tunsori sau colorarea părului în funcție de trăsături și personalitate.

Downtown Beauty oferă de asemenea servicii de cosmetică, masaj facial , tratamente ale pielii, demachiere sau pensare, epilat sau vopsit sprâncene. o întreagă gamă de servicii de manichiură și pedichiură in Cluj.


13 decembrie 2019

11:07:12