DoraClean: Servicii de Curățenie de Calitate, Sigure și de Încredere!

22 ianuarie 2021

17:17:15

DoraClean: Servicii de Curățenie de Calitate, Sigure și de Încredere!

Ai acest vis secret că o zână harnică și de încredere îți preia casa și o transformă ca pe Cenușăreasa dintr-o casă în care nu găsești nimic la locul său și toate gem de praf și uitare și cer … timp, energie și atenție, într-un loc cu soare unde totul strălucește de prospețime și curățenie! Dar vai, de unde atâta energie și mai ales timp?!

Știi cât de important e să menții curățenia, că un spațiu haotic și dezorganizat îți influențează buna dispoziție și cheful de muncă, iar unul plin de germeni și microbi te pot chiar îmbolnăvi. Spațiile bine întreținute, igienizate și aerisite facilitează armonia relațiilor, productivitatea muncii și ridică moralul. Dar, încă o dată, când și cu ce resurse de energie?

Ți-ai dori ca cineva de încredere, atent cu toate lucrurile și suprafețele să vină săptămânal sau cu o frecvență pe care tu o consideri necesară și să restaureze buna ordine a lucrurilor? Sau poate îți dorești o curățenie generală sau una după sărbători? Sau tocmai ai renovat și te îngrozește ideea de a roade glet și vopsea de pe parchet și de a spăla toate geamurile din casă?

Cineva s-a gândit deja să-ți vină în întâmpinarea tuturor nevoilor tale de curățenie și îți oferă servicii la cerere sau abonamente de curățenie, mult mai avantajoase decât ai angaja personal de curățenie propriu, și anume DoraClean.

Cum a luat naștere DoraClean?

DoraClean s-a născut din entuziasmul unui visător, Radu Rășcanu, un pasionat al ordinii și curățeniei care s-a gândit la toate momentele importante din viața unei companii sau a unei familii care ar avea nevoie de o zână sau un zân după caz, priceput la mânuirea echipamentelor și a soluțiilor de curățenie, pentru o curățenie de nota 10!

Ce este important de știut despre DoraClean este că se adaptează la nevoile tale de curățenie, te ascultă și își alege mijloacele, resursele de curățenie astfel încât tu să fii mulțumit de calitatea serviciilor. Experții în curățenie de la DoraClean oferă servicii de curățenie pentru toate tipurile de încăperi – business, comerciale sau rezidențiale, fie că e vorba de o garsonieră, un cabinet medical, o hală de producție sau un supermarket.

Folosește produse de curățenie, degresanți, decapanți și dezinfectanți cu avize bio. Ceea ce înseamnă că tu, ai tăi sau personalul de curățenie nu va dezvolta alergii sau afecțiuni respiratorii de la produsele industriale de curățenie.

În plus, dacă ești posesorul unui card Blitz VIP ai o reducere de 10% la serviciile de curățenie pe suprafețe mai mici de 500 de mp.

 


22 ianuarie 2021

17:17:15