O casă complet curată și igienizată cu DoraClean

13 iunie 2020

18:33:58

Curățenia și igienizarea au devenit, în perioada actuală, mai mult decât niște operațiuni firești, pe care le ducem la îndeplinire în locuința sau spațiul nostru, pentru confortul propriu. A avea un mediu curat, igienizat, lipsit de factori nocivi și contaminanți a devenit o necesitate de bază, o formă de a ne proteja pe noi înșine și pe cei din jur. 

În special dezinfectarea și igienizarea suprafețelor și punctelor de contact frecvente – clanțe, mânere, întrerupătoare, margini – a devenit o operațiune foarte importantă, ce e recomandabil să fie dusă la îndeplinire cu proceduri specifice și substanțe omologate.

În sprijinul acestei necesități și cereri de pe piață vin serviciile profesionale de curățenie și igienizare de la DoraClean, servicii pentru o gamă diversă de spații, atât pentru uz personal, cât și pentru uz profesional, comercial. 

Echipa DoraClean se deplasează oriunde în municipiul Cluj-Napoca pentru a presta serviciile de curățenie și igienizare, cu mijloace propri. Totodată, se ocupă de transportul tuturor echipamentelor și substanțelor necesare, în condiții de maximă siguranță. Pentru cei care au locuința ori spațiul pe raza zonei metropolitane, în localitățile limitrofe, echipa se deplasează pe o rază de până la 50 de km, fără costuri suplimentare.

Știm că în această perioadă e vital ca spațiul ori locuința să fie indisponibilizate pe o durată cât mai scurtă, pe perioada desfășurării curățeniei și igienizării. De aceea, partenerii noștri pun un accent mare pe respectarea programărilor și a intervalelor orare comunicate, în așa fel încât disconfortul creat să fie minim.

Ce lasă în urmă? O curățenie completă, impecabilă, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere igienic. Întreaga echipă DoraClean acordă atenție tuturor detaliilor și se concentrează ca toate spațiile și suprafețele, chiar și cele mai dificil accesibile, să fie curățate și igienizate, cu echipamente și substanțe profesionale, adaptate pentru fiecare operațiune în parte.

Rezultatul? Casa ori spațiul tău va face mereu cea mai bună impresie și va fi complet igienizată – interior, exterior, de la parter până la ultimul etaj și acoperiș, de la coridoare până la tastaturile de calculator.

DoraClean sunt parteneri Gold în cadrul proiectului Blitz VIP și acordă un discount de 10% la serviciile de curățenie profesionale, pentru suprafețe până în 500m pătrați și 20% discount pentru suprafețe care depășesc 500m pătrați.


13 iunie 2020

18:33:58