diego iarba artificiala

Distracție mare cu Iarba Artificială de la Diego

13 august 2021

10:04:46

De curând mi-am înscris copilul la o grădiniță de vară și am observat în scurt timp o schimbare radicală. Copilul a început să meargă la grădinița cu plăcere. Ce are în plus grădinița nouă față de cea veche? O curte mare îmbrăcată în iarbă artificială!

Pe iarba artificială din curte se desfășoară mai toate activitățile copiilor – de la fotbal la mișcare și dans în aer liber, opționalele de karate, teatru, joaca de-a magazinul, și multe altele. Copiii adoră gazonul de iarbă artificială, e ca și cum ar fi în natură, dar fără riscul de a fi mușcați de căpușe.

Este plăcută la atingere și pentru adulți, tot ce ai de făcut este să-ţi scoţi pantofii şi te bucuri de senzaţia plăcută a ierbii moi.

Dacă ai o curte, un balcon sau o terasă pe care vrei să aduci un colț de natură pe care n-ai putea s-o ai altfel, iarba artificială este exact de ce ai nevoie! Podeaua din iarba artificială este potrivită pentru suprafeţe plane și dure, precum cimentul, piatra sau lemnul. De asemenea, se poate instala direct pe sol.

diego iarbă artificială

Sistem montare

Citește instrucțiunile de montare a ierbii artificiale și fă rost de ustensilele de care ai nevoie pentru instalare. Podeaua poate fi decupată dacă doreşti să o fixezi în colţ sau în jurul unui stâlp. Aspiră podeaua după ce toate plăcile de iarbă artificială sunt montate pentru a elimina posibile resturi.

Atenționări

Iarba artificială poate fi alunecoasă când se umezeşte, de exemplu după ploaie. Pe lângă asta, nu aşeza niciodată un grătar sau altă sursă de foc pe iarba artificială. Cenuşa de la foc sau grătar nu prezintă risc de incendiu, dar provoacă topirea ierbii artificiale. De asemenea scrumul de la țigara și soarele pot deteriora iarba artificială.

Mod de curățare și întreținere

Pentru a curăţa iarba artificială, foloseşte o perie dură sau aspiratorul. Dacă foloseşti un aspirator, verifică dacă iarba artificială este uscată înainte de a începe aspirarea.

Întră pe Diego și vezi toate sortimentele de iarbă artificială cu aspect natural de la 18,99 lei pe mp la 149 de lei pe mp cu fire lungi de la 2,5 mm la 50 mm.

Nu uita, dacă ești posesor de card Blitz VIP, ai un discount de 10% în magazinele Diego, dar și alte tarife preferențiale la diverse produse și accesorii.

 


13 august 2021

10:04:46