DIEGO – rețeaua specializată în produse de amenajări interioare

21 aprilie 2020

15:03:38

DIEGO este un participant influent pe piaţa produselor pentru amenajări interioare din Bazinul Carpatic, distribuind în special parchet laminat, covoare şi mochetă, covoare PVC, perdele şi draperii, împreună cu toate accesoriile aferente decorării uşoare şi practice a căminului ideal.

Prin intermediul DIEGO avem la dispoziţie o gamă largă de produse de calitate impecabilă la preţuri avantajoase în peste 140 de magazine deschise de-a lungul timpului în România, Ungaria şi Slovacia.

Oferta DIEGO s-a axat iniţial pe patru grupe de produse de bază: covoare, mochete, covoare PVC şi parchet laminat destinate utilizatorilor casnici şi nu numai. Pentru a răspunde la exigenţele din ce în ce mai complexe ale clienţilor, din 2005 s-au introdus în ofertă, perdelele şi draperiile. Acesta a fost punctul în care brand-ul s-a transformat din distribuitor de pardoseli calde într-o reţea specializată în decoraţiuni interioare.

Conceptul de bază al reţelei DIEGO este că oferă produsele adunate în colecţii sezonale fixe în trend cu ultimele tendinţe în decoraţiuni interioare. Datorită elementelor atent selecţionate, clienţii pot beneficia de soluţii complexe de design, prin care orice încăpere se poate transforma într-o poveste de succes sau într-un subiect de prima pagină pentru orice revistă de amenajări interioare. Pe lângă produsele individuale de o amplă diversitate, doar la DIEGO oferta de parchet laminat este unificată sub o marcă proprie, din ce în ce mai populară datorită calităţii oferite la un preţ avantajos pentru care se oferă avantaje garanţiale extinse – sistemul de  parchet laminat WOODSTEP.

„Vă aşteptăm cu drag în magazinele noastre, ca să vă putem inspira cu gama generoasă de produse excepţionale la preţuri accesibile. Alături de consilierii DIEGO veţi putea descoperi noi idei şi informaţii utile legate de universul amenajărilor interioare la o ceaşcă de cafea delicioasă din partea casei.”

DIEGO este partener Platinum în cadrul proiectului Blitz VIP, iar posesorii cardului beneficiază de 10% discount.


21 aprilie 2020

15:03:38