Depozitare și mutări: doar cu Mutanții!

4 decembrie 2020

10:57:38

Depozitează-ți lucrurile la Mutanții!

Nu mai știi pe unde să înghesui lucrurile care s-au aglomerat prin casă? Nu-ți mai ajung debaralele, iar balconul s-a făcut și el plin de ”chestii”? Simți nevoia de mai mult spațiu pentru mai multă bucurie și interacțiune cu cei dragi sau vrei să dai un reset casei tale? Cauți de ceva timp un spațiu de depozitare și nu ai găsit încă?

Dacă simți că nu ești încă pregătit să te desparți de toate acele lucruri (inutile) din casă atunci acest articol este pentru tine.

Consumerismul este un fenomen global și ne-a împregnat fiecare aspect al vieții. Cumpărăm pentru a ne satisface mai degrabă nevoi psihologice decât fiziologice, de bază.

În America, de exemplu, țara în care consumerismul a ajuns la apogeu, o familie deține aproximativ 300.000 de obiecte, iar suprafața caselor s-a triplat în ultimii 50 de ani.

Dacă și pe tine te dau lucrurile afară din casă, indiferent de volumul sau starea lor, și vrei ca cineva să le ia în custodie și să le păstreze ca la muzeu, adică în cea mai bună ordine, află că Mutanții îți oferă serviciul de depozitare. Îți pot lua de pe cap toate lucrurile de care vrei să te desparți temporar.

Ce poți depozita la Mutanții?

Cred că ne-ar fi mai simplu să-ți spunem ce nu depozitează. Armament și droguri. În rest, orice, de la simple obiecte personale și electrocasnice, la pianine de concert și jacuzzi, echipament medical sau materiale de construcție.

Dacă îți faci griji în privința scărilor înguste, să știi că au toate utilajele necesare – de la macarale, scripeți, la mașină cu lift. Deci scările circulare sau holurile înguste nu sunt o problemă pentru Mutanți.

Cum se întâmplă toata treaba? Contactează-i și urmărește ce se întâmplă cu repeziciune.

Dacă îți faci griji că s-ar putea pierde obiectele mici (sau mari), vor trimite mai întâi un reprezentant să facă un inventar complet al tuturor lucrurilor pe care le vor lua în custodie. Îți va fi comunicat și un preț în funcție de cantitatea depozitată și perioada depozitării.

Poți opta pentru o depozitare pe termen lung sau pe termen scurt. Alegerea e la tine.

Apoi îți vor pune la dispoziție materiale de ambalare – cutii pentru depozitare de diverse mărimi, frânghie, huse de protecție, bandă adezivă.

Dacă vrei să împachetezi obiecte voluminoase, echipa de la Mutanții te va ajuta să le demontezi ca să poată fi mutate în siguranță. Corpurile de mobilă vor fi înfoliate pentru a fi protejate de zgârâieturi.

Pasul următor va fi să încarce totul la locația ta și să le mute în depozit. Acolo lucrurile vor fi despachetate și organizate pentru referințe viitoare în containerele companiei, care sunt uscate și bine întreținute.

La sfârșitul perioadei de depozitare obiectele îți vor fi returnate la aceeași adresă sau o altă adresă specificată de tine.

Între timp, apuci să renovezi, să triezi, să te muți cu restul lucrurilor, să donezi, reciclezi sau arunci parte din ele, într-un cuvânt să începi o viață nouă.

Ai putea face asta fără Mutanții? Probabil că da, dar cu siguranță mai greu.

Prin intermediul cardului BLITZ VIP, beneficiezi de o reducere de 10% la serviciile lor!


4 decembrie 2020

10:57:38