DentalCare Sîrbu: clinica stomatologică din inima Clujului!

18 septembrie 2020

06:09:22

DentalCare Sîrbu: partenerul tău de încredere când vine vorba de dantura ta!

Cu toții dorim să ne petrecem restul zilelor de vară alături de cei dragi și să ne bucurăm de câteva clipe de relaxare. Dar, problemele dentare nu țin cont de anotimpuri și pot apărea oricând, riscând să ne strice vacanțele, să ne dea peste cap planurile și să ne pună pe drumuri chiar atunci când ne dorim acest lucru cel mai puțin.

În special, cei care au probleme dentare mai serioase, care au nevoie de o intervenție, o extracție ori o înlocuire sunt cei mai expuși, deoarece aceștia au nevoie de proceduri mai tehnice și laborioase, vizite repetate la stomatolog și consultații mai îndelungate.

De asemenea, cei care au nevoie de o extracție ori o intervenție, au o calitate a vieții mai scăzută, deoarece nu se pot bucura de felurile preferate de mâncare, nu pot zâmbi liberi ori poate chiar viața socială le este afectată datorită acestor afecțiuni.

DentalCare Sîrbu, poate veni în sprijinul celor care au nevoie de implanturi dentare, punându-le la dispoziție tehnici, proceduri și materiale de ultimă generație, minim invazive, minimizând disconfortul pacientului.

Partenerii noștri de la DentalCare Sîrbu sunt cunoscuți în rândul comunității prin experiențe pozitive oferite mereu pacienților, inovații continue folosite în tratamente, experiența unei echipe medicale performante și prin tehnologii care asistă medicul în rezolvarea celor mai complexe cazuri.

Numeroşii pacienţi care au nevoie de implanturi dentare îşi doresc o restaurare fixă fără a mai fi nevoiţi să suporte proceduri de augmentare care presupun un timp de aşteptare mai îndelungat şi costuri suplimentare.

Avantajul major al folosirii sistemului SKY fast & fixed, sistem cu care lucrează partenerul nostru DentalCare Sîrbu, este că oferă pacienţilor într-o singură zi, dinţi ficşi cu care pot mânca, vorbi și zâmbi imediat după operaţie, reluându-și astfel viaţa socială într-un timp record. Procedurile de extracţie, implantare şi restaurare temporară se fac într-o singură operaţie, pe parcursul unei singure zile, cu minim de disconfort.

Este o variantă de tratament care nu implică intervenții asupra dinților vecini sănătoși și redă funcția osului și a dintelui pierdut. Implantul poate fi aplicat în aceeași ședință cu extracția dentară, ceea ce înseamnă mai puține vizite la cabinet și mai puțin timp pierdut. Iar în cazul în care apare o problemă, se înlocuiește doar coroana dentară.

Aspectul și funcționalitatea implantului, în urma intervenției de inserare, au o foarte bună stabilitate în timp, ceea ce va permite pacienților să se bucure de viața personală, fără griji și stres cu privire la înlocuirea punții ori implantului.

Serviciile pe care le găsești în cadrul clinicii DentalCare Sîrbu:

– Profilaxie

– Protetică

– Implantologie

– Ortodonție

– Odontoterapie

– Endodonție asistată microscopic

– Fațete dentare

Sediul clinicii DentalCare Sîrbu – Str. Moților, nr. 20, Cluj-Napoca.

La DentalCare Sîrbu, prin intermediul cardului Blitz VIP beneficiezi de reduceri de până la 50%:

– 50% discount albire profesională

– 20% discount aparat dentar metalic fix

– 20% discount implanturi dentare(tot procedeul)


18 septembrie 2020

06:09:22