Delicii culinare la tine acasă cu Opera Plaza!

9 februarie 2021

10:42:35

Dragă, unde luăm cina? Ieșim la Opera Plaza sau stăm acasă?

Acest dialog ar fi avut un sens acum un an, când nu erau restricțiile de circulație, impuse de pandemie, acum însă restaurantele sunt închise! Avem însă o opțiune mai bună: Cină de restaurant acasă!

La Opera Plaza ai posibilitatea de a comanda de la un mic dejun continental la o cină opulentă în 3 pași simpli: descarci meniul de pe site, comanzi telefonic, apoi ridici comanda de la recepția hotelului.

Cină Romantică Opulentă

Poți comanda delicii culinare și preparate rafinate de la salate și aperitive mediteraneene la preparate din carne de pui, vită, porc, și pește: fois gras cu măr copt, creveți marinați pe pat de salată, camembert în crustă de miez de nucă, cotlet de berbecuț de Noua Zeelandă sau file de dorada cu legume!

Ai putea să faci asta în drum spre casă și ai 20% REDUCERE pentru ridicare personală sau poți opta pentru livrare la ușa ta.

Mic dejun de 5 stele

Pentru un mic dejun de 5 stele, de asemenea, poți comanda preparatele în regim catering, și le poți savura în siguranță acasă. Cum îți sună un mic dejun energizant din pâine în ou sau omletă cu wrap vegetarian, guacamole și american pancakes la desert? Comandă telefonică cu o zi înainte și specifică ora la care vei să ridici micul dejun de la recepție.

Escapadă Romantică cu Aranjament Floral și Vin la Rece

Sau poate vrei să schimbi decorul de acasă și îți propui o escapadă de weekend? Programează o escapadă romantică la Opera Plaza. Vei fi plăcut surprins cu un aranjament floral, un platou de fructe, bomboane de ciocolată și vinul spumant la rece! În caz că vi se face și foame poți întregi atmosfera de escapadă cu o cină romantică în regim room-service.

Există mai multe modalități de a savura plăcerea mâncării, iar Opera Plaza îți pune la dispoziție chiar și în pandemie cele mai exclusive preparate din bucătăria sa, ca să le savurezi cu plăcere acasă în liniștea și confortul casei tale, alături de cei dragi!

În plus, dacă ești posesorul unui card Blitz VIP, la Opera Plaza ai:

– 20% discount permanent la prețurile de listă pentru servicii de cazare.
– Health Center, cu un discount de 20% la acces piscină, jacuzzi, sauna, fitness.
– 15% discount permanent la prețurile de listă pentru servicii de restaurant și bar.


9 februarie 2021

10:42:35