design interior hed art concept

Decoruri interioare de vis de la Hed’ Art Concept

8 noiembrie 2021

11:31:52

În ziua de azi petrecem tot mai mult timp în case, iar modul în care arată spațiul în care trăim a ajuns să conteze atât de mult, încât colaborarea cu un designer de interioare la amenajarea casei a devenit o necesitate și nicidecum un moft sau un serviciu de care te poți dispensa.

Atunci când nu ai cunoștințe avansate de amenajări interioare, ajungi să asamblezi elemente disparate și dizarmonice, sau să copiezi decoruri de pe Pinterest sau dintr-un catalog Ikea cărora le lipsește invariabil ceva. Sau decorul este impersonal și nu te regăsești în casa ta, sau nu se potrivesc în spațiul tău sau să nu se potrivesc împreună cu restul decorului. Un element e diferit și nu există acel concept de design care să lege totul! Sau îți dă impresia de spațiu încărcat sau dimpotrivă de spațiu risipit.

Așadar ce va face designerul pentru tine?

Noi îți recomandăm colaborarea cu partenerul nostru Blitz VIP Hed’ Art Concept, care îți poate oferi servicii de design interior, proiectare mobilier, randari și peisagistică!

Ce ne-a plăcut la ei este că dispun de mai multe pachete accesibile de servicii de design și că pe lângă discuțiile legate de preferințe și stilurile de amenajare lucrează și cu fotografiile inspiraționale. Uite unde se vor dovedi utile toate acele imagini pe care le-ai strâns de-a lungul anilor pe board-urile tale secrete de Pinterest!

Așadar, dacă optezi să lucrezi cu ei la amenajarea casei tale, lucrurile se vor derula în modul următor:

  • – În cadrul unei conversații telefonice veți discuta despre preferințe, stiluri, bugetul alocat amenajării și dimensiunile aproximative ale spațiului.
  • – Îi vei transmite designerului și fotografiile cu spațiul de amenajat dar și pozele tale inspiraționale.
  • – Urmează ca designerul să viziteze spațiul, pentru a lua măsurătorile exacte ale spațiului de amenajat.
  • – Apoi va pregăti 2 moodboarduri și 2 variante de planșe sub forma unui colaj cu obiecte decorative și mobilier, pentru camera ce urmează a fi amenajată.
  • – La final îți va prezenta un plan de mobilare bidimensional cu amplasarea obiectelor în spațiu, poziția fiecărui corp de mobilă cu specificații legate de dimensiuni, precum și lista de cumpărături, conform cu bugetul alocat, ce include detalii despre mobilier, prețuri, și furnizori și adresele magazinelor.

Dacă optezi pentru un concept de design mai elaborat și alegi un mobilier la comandă pe lista cu livrabile va fi și proiectul mobilierului la comandă cu planșe tehnice cu dimensiuni și finisajele pentru realizarea mobilierul la comandă. Conceptul de design va fi randat în 3D și pentru fiecare cameră vei avea câteva imagini din diverse unghiuri ca să ai o viziune de ansamblu asupra amenajării finale.

În plus, echipa Heder îți poate asigura managementul gestionării proiectului, precum și consultanta în obținerea avizelor privind modificări interioare de recompartimentare.

Pentru a te convinge dacă viziunea designerilor de la Hed’Art Concept se potrivește cu a ta – vezi portofoliul de lucrări și lista de prețuri. Îți recomandăm serviciile de design Interior și peisagistică de la Heder Art Concept, deoarece aici ai servicii de:

Design Interior

  • – Servicii profesionale de design interior pentru case, vile, apartamente cu una, două sau mai multe camere
  • – Conceptul de design randat în 3D și pentru fiecare încăpere.
  • – Listă de prețuri și furnizori.

Proiectare mobilier

  • – Planșe tehnice cu dimensiunile mobilierului la comandă
  • – Alegerea materialelor, accesoriilor și a fiinisajelor la realizarea mobilierul la comandă
  • – Listă de prețuri și furnizori.

Peisagistică

  • – Servicii de design exterior: fatade, curti, peisagistică.

Dacă ești posesorul unui card de reduceri Blitz VIP beneficiezi de reduceri cuprinse între 10 si 15% la ofertele personalizate la serviciile de design și proiectare ale Heder Art Concept.

 


8 noiembrie 2021

11:31:52