firma de mutari

De ce sa alegi o firmă de mutări ca Mutanții

15 noiembrie 2021

10:46:35

Mutarea într-o locuință nouă poate fi foarte stresantă. Gândește-te numai la împachetatul tuturor obiectelor personale, demontarea mobilierului, căratul lui pe scări, asigurarea transportului la noua locație, căratul mobilierului pe alte scări, apoi să mai găsești și ce cauți într-o mare de cutii!

Din fericire, pentru astfel de situații există firme de mutări cu ajutorul cărora întreg procesul se desfășoară rapid și eficient.

Asta deoarece dispun de echipe cu experiență și de toate instrumentele necesare astfel încât tu să te poți concentra pe restul aspectelor unei mutări – amenajarea noului spațiu și acomodarea la noua ta casă.

Sau te vezi făcând toate aceste lucruri pe cont propriu, fără ajutor specializat? Vezi mai jos câteva motive de ce să alegi o firmă specializată în mutări și aspecte la care poate nu te-ai gândit încă. Evident îți recomandăm și o firmă anume, pe Mutanții, partenerii noștri Blitz VIP. Și iată de ce.

Inventar complet al lucrurilor de mutat

Cum te asiguri că bunurile sunt manipulate cu grijă și că ajung în siguranță în noua locuință? O firmă de mutări îți poate inventaria toate bunurile mutate, astfel încât să găsești la destinație exact ce scrie pe fiecare cutie.

Mutanții fac un inventar complet al lucrurilor de mutat și folosesc un sistem prin care să țină evidența cutiilor și a lucrurilor pe care le conțin. Există o ordine a mutării, și un plan al mutării – se știe clar ce se mută, de unde pleacă fiecare obiect și unde trebuie să ajungă.

Impachetat / despachetat lucruri personale

Firma de mutări nu doar îți preia bunurile ca să ți le transporte într-o altă locație, ci le și demontează cu grijă, le împachetează, apoi le remontează la destinație. Sau le poți împacheta tu însuți, iar firma îți pune la dispoziție materiale de ambalare – cutii de diverse mărimi, frânghie, huse de protecție, bandă adezivă, scoci, etc.

Demontare / montare mobilier – plasare pe poziție

Atunci când îți cari de unul singur mobilele, există risc de accidentare. Specialiștii în mutări știu să folosească tot felul de mecanisme de tragere, împingere și manipulare (platforme cu roți, cărucioare, scripeți, etc)  a obiectelor voluminoase în siguranță, fără riscuri pentru sănătatea spatelui oamenilor implicați în mutare.

Indiferent de volumul și greutatea obiectelor de mutat, echipa de mutări te ajuta să demontezi și să remontezi la loc, tot mobilierul. Sau dacă ai de mutat obiecte de mobilier care nu ar încăpea decât pe geam, urcate cu o mini-macara din exterior, firma are în dotările ei sculele și mecanismele necesare.

Pentru un plus de siguranță, ca să fie transportate în siguranță, corpurile de mobilă sunt înfoliate pentru a fi protejate de zgârieturi.

Servicii de depozitare

Dacă nu ai suficient spațiu unde să plasezi toate obiectele personale sau mobilierul din toată casa, firma de mutări îți poate pune la dispoziție spații de depozitare, unde lucrurile sunt plasate cu grijă și organizate astfel încât să poată fi regăsite la o dată ulterioară cu ușurință în containerele  uscate și bine întreținute ale companiei.

La sfârșitul perioadei de depozitare obiectele îți vor fi returnate la aceeași adresă sau o altă adresă specificată de tine. Între timp, apuci să renovezi, să triezi, să te muți cu restul lucrurilor, să donezi, reciclezi sau să arunci parte din lucrurile de care nu mai ai nevoie.

Alte servicii

Pe lângă servicii de transport și depozitare, Mutanții îți pot oferi și alte servicii auxiliare cum ar fi curățenie după mutare, dacă trebuie să lași vechea casă în bună ordine, sau înainte de mutare dacă trebuie să igienizezi spațiul în care te muți.

Mutanții oferă servicii complete și integrate, debarasări de mobilier vechi, transport și spații de depozitare pentru depozitări mobilier și alte obiecte voluminoase, precum și servicii de curățenie la final.

În plus, dacă ești posesor de card Blitz VIP, te poți bucura de mutarea în noua ta casă cu absolut toate lucrurile bine puse la punct și o reducere de 10% la serviciile firmei de mutări Mutanții!

 


15 noiembrie 2021

10:46:35