CURS LAMAZE cu echipa de la Casa Orena

5 ianuarie 2019

09:20:38

Ești viitoare mămică?

Am descoperit un curs care te va ajuta foarte mult în acest proces.

Cursul Lamaze este creat special pentru viitoarele mămici cu sarcina cuprinsă între săptămânile 22-34. Cursul vă oferă informații medicale reale și actuale despre nașterea naturală, iar prin învățarea unor metode de diminuare a durerii în timpul travaliului va crește gradul de încredere al gravidei și va face din experiența nașterii o amintire plăcută, de bucurie și satisfacție.

Cursul se desfășoară la Casa Orena pe parcursul a 4 ședințe, 2.5 h/ședință. Programul este unul flexibil, ședințele fiind stabilite în funcție de disponibilitatea ta. În cazul în care pierzi o ședință, o poți recupera, fără alte costuri.

O să primești: suport de curs, ghid de alăptare al mămicii începătoare, certificat de puericultură pentru tătici (prin care se obțin 10 zile de concediu).

Dacă te întrebi cum va fi travaliul, cum recunoști contracțiile sau dacă vrei să alegi între naștere naturală sau prin cezariană, acest curs este pentru tine.

Dr. Bianca Chețan, educator prenatal certificat Lamaze, consilier alăptare vă va răspunde la întrebări referitoare la anatomia și fiziologia sarcinii, a nașterii normale, travaliu și procedurile medicale standard care se aplică în maternități, rolul medicilor, personalului medical, al moașei, asistentei, doula, complicațiile care pot apărea, cezariana, perioada post-partum, drepturile mamei, alăptare, aspectul normal al bebelușului, importanța rămânerii bebelușului cu mama, atașamentul bebelușului față de familie, îngrijirea și siguranța nou-născutului.

Înscrierile se fac prin:
e-mail: burticifericite@gmail.com
telefon: 0745.030.552
formular: AICI

Mai avem o veste bună pentru tine, prin cardul BLITZ VIP ai 15% discount la salonul cosmetic!


5 ianuarie 2019

09:20:38