Cum rămâne Blitz VIP proactiv în contextul COVID-19?

19 martie 2020

14:20:49

Una dintre întrebările ce stă pe buzele tuturor, în contextul actualei crize, este cum rămâne un business activ și proactiv? Așa că, întrebarea care se pune și în cazul nostru este: cum rămâne Blitz VIP proactiv în contextul COVID-19?

Ei bine, deși este vorba de o situație dificilă, noi vrem să vă anunțăm că rămânem proactivi. Cum? Află de mai jos.

Ne aliniem recomandărilor făcute de autorități

Una dintre cele mai importante măsuri în situația actuală, este să urmăm îndeaproape recomandările făcute de autorități. Așa că, începând de săptămâna aceasta, echipa Blitz VIP lucrează de acasă.
Așadar, activitatea noastră nu s-a oprit. Ba din contră!

Blitz VIP proactiv prin continuarea activității

Deși în contextul COVID-19, activitatea noastră a avut de suferit mici modificări, ea nu s-a oprit. Păstrăm legătura atât cu colaboratorii noștri, cât și cu partenerii sau posesorii de card prin diverse mijloace de comunicare.
Așadar, de acum activitatea noastră se va muta pe telefon, mail sau pe rețelele sociale.

Am pregătit campania #StaiAcasă cu Blitz VIP!

Deoarece siguranța noastră, cât și a comunității noastre este, desigur, pe primul loc ne-am gândit cum putem fi de ajutor în această perioadă. Astfel, am pregătit campania #StaiAcasă cu Blitz VIP!
Cum te va ajuta această campanie? Simplu. Te întrebăm dacă #ȘtiaiCă instrumentele Blitz VIP îți pot fi de ajutor, și îți arătăm cum anume.

Așa-i că nu îți mai amintești cu exactitate beneficiile cardului Blitz VIP și cum funcționează acesta? Știai că poți face cumpărături online cu el?
Îți amintești că am lansat și o aplicație care să îți fie mai la îndemână? Pentru ca știm noi, cardul îl mai uiți acasă, dar telefonul niciodată.

Ei bine, venim în întâmpinarea ta. Vrem ca în timp ce tu stai acasă, frumos și confortabil în canapeaua ta, noi să îți spunem cum te putem ajuta.

Te ținem la curent cu toate modificările apărute în activitatea din cadrul proiectului Blitz VIP

Aici nu e vorba doar de noi, de echipa Blitz VIP. Ci și de partenerii și colaboratorii noștri de care menționam mai sus. Fiind un moment destul de dificil, chiar critic pentru unii, anumiti parteneri poate au fost chiar nevoiți să își suspende activitatea. Și îi înțelegem. De aceea, până când apele se vor liniști, noi stăm la dispoziția lor.

Dar, în același timp, și a ta. Te ținem la curent cu toate modificările apărute în activitatea partenerilor noștri, cât și a noastră.

Să sperăm că auzim numai de bine!

Deci, dacă vrei să fii informat la minut cu tot ce se mai întâmplă și cum rămâne Blitz VIP proactiv în contextul COVID-19, ce schimbari apar șamd, simplu: urmărește-ne pe canalele de socializare!
Facebook Blitz VIP Cluj | Facebook Blitz VIP Oradea | Instagram

Gânduri bune!


19 martie 2020

14:20:49