casa tapetului

Cum poți crea Artă pe Pereți cu ajutorul tapetului? 

13 septembrie 2021

09:40:01

Prea des într-un proiect de amenajări de interioare, arta de perete este ultima tușă pe care o aplicăm pe perete, mult timp după ce ultimul strat de vopsea lavabilă s-a uscat pe pereți și toate piesele de mobilier au fost aranjate maiestuos.

Pierdem însă o oportunitate uimitoare de design. Atunci când este aleasă cu grijă, arta decorativă de perete potrivită poate schimba atmosfera întregii camere.

Dacă nu ești sigur de ce artă poți să pui pe pereții tăi, nu-ți face griji. Te vom ghida cum să alegi cu încredere arată decorativă de perete care să se potrivească cu spațiul tău, astfel încât să ai un interior cât mai armonios.

Oferă o paletă de culori instantanee

Alegerea unei palete de culori poate fi una dintre cele mai descurajante etape ale proiectării interioarelor. Varietatea vopselelor și tapetelor disponibile poate părea nesfârșită. Poate fi dificil să restrângi posibilitățile la culorile care se potrivesc cel mai bine cu viziunea ta referitor la spațiul avut în vedere.

Sfatul designerilor de interioare este să te lași inspirat de un tablou care îți place sau un tapet artistic care te-a impresionat ca acesta să dicteze paleta de culori a camerei tale.

Alege două sau trei nuanțe din arta de perete pe care vrei să o încorporezi în decorul tău, apoi alege culoarea dominantă, precum și câteva nuanțe suplimentare pe care vrei să le scoți în evidență ca accente. Apoi, caută acele culori în articolele pe care vrei să le adaugi pentru a decora spațiul. Astfel obții un decor armonios și bine închegat.

Dacă ai probleme în a găsi o paletă de culori armonioasă, folosește-te de ColorSnap care te va ajuta să combini diverse nuanțe de culori.

Tapetul care să te inspire

Pentru interioare precum dormitorul sau livingul tău te poți inspira de colecția Van Gogh de tapet decorativ de artă murală.

Colecția Van Gogh de la Casa Tapetului din Cluj este alcătuită dintr-o serie de tapete cu picturi care ilustrează în mod clar dragostea lui Van Gogh pentru arta japoneză.

Van Gogh însuși a spus că această artă l-a făcut mai fericit și și i-a schimbat perspectiva asupra lumii. Colecția cuprinde Livada de prune înflorită (după Hiroshige), Crenguțe de migdale înflorite într-un pahar și vază, Flori de ochiul-boului și gladiole și multe alte lucrări. Vezi întreaga colecție aici.

La Casa Tapetului găsești multe alte colecții artistice de tapet, care să se potrivească cu decorul casei tale și FotoTapet care constituie reproduceri după lucrări de artă celebre, precum și alte peste 10.000 mii de modele, de la tapet la perdele, la ancadramente și decorațiuni interioare.

În plus, ai reduceri de 10% la toate produsele neincluse în promoții prin intermediul cardului BLITZ VIP.


13 septembrie 2021

09:40:01