Costumul tău de mire perfect de la Gorunn

15 decembrie 2021

10:31:41

”În cea mai importantă zi din viața ta, toți vor să vadă … mireasă! Adică nu pe mine, cel care achită mare parte din nota de plată a marii distracții.  Eu nu sunt decât un accesoriu la rochia ei superbă de mireasă!”

În primul rând, încetează să-ți mai vorbești urât! Ești la fel de important ca mireasa, la propria ta nuntă, asta deoarece fără tine acest eveniment n-ar fi putut avea loc niciodată!

În al doilea rând, costumul de mire poate fi o investiție în viitoarele tale ținute cool&chic, evident purtat cu alte accesorii, spre deosebire de mireasa ta, care nu-și va mai putea purta rochia niciodată. Iar un costum croit exact pe măsurile tale, va fi întotdeauna la modă pentru tine, indiferent de trendurile zilei!

Consilierul vestimentar, Ovidiu Lădar, owner-ul buticului Gorunn, excelează la serviciul Bespoke sau altfel zis, Made to Measure – un serviciu de croitorie care îți asigură nu doar dimensiunile corecte, ci și o personalizare a ținutei conform personalității și preferințelor tale.

El îți poate rezolva cu măsurătorile potrivite toate ”Durerile Mirelui” de la îndoielile ce vizează alegerea stofei și temerea că vei transpira din abundență într-un costum prea rigid și incomod, la croiala potrivită fizicului tău, fie că ai o greutate peste medie sau o înălțime sub medie.

Dacă ați început deja pregătirile de nuntă, nu lăsa costumul de mire la coada listei. Pornește în căutarea costumului cu 3-4 luni înainte de eveniment, ca în cea mai importantă zi să porți un costum de zile mari, și nu ce-ai găsit potrivit pentru această ocazie.

Este important să inițiezi acest demers cu câteva luni înainte de nuntă, deoarece în cazul serviciilor Made to Measure termenul de execuție a unui costum este de 4-5 săptămâni și presupune de la 1 la 3 probe.

Ovidiu Ladăr, stilistului de la Gorunn, îți recomandă:

  • – Dacă ai o înălțime peste medie, alege un sacou în 3 nasturi cu o deschidere a reverului cât mai mică.
  • – Dacă ai o greutate peste medie, poartă o cravată de peste 7,5 cm lățime. Dacă e mai slim va arăta disproporționat. Alege o țesătură ușoară pentru costum.
  • – Dacă porți un costum alb, nu-ți lăsa mătușile să te îmbrățișeze, fondul de ten și rujul lăsat pe sacou îți va strica ținuta!

Pentru restul recomandărilor personalizate la greutatea și înălțimea ta și momentul din zi al nunții, vino la buticul din strada Strada Avram Iancu NR. 3 din Cluj-Napoca sau fă-ți o programare pe site-ul https://gorunn.ro/contact/.

În plus, dacă ești posesor de card Blitz VIP ai un discount de 10% la serviciile Gorunn, Made to Measure!


15 decembrie 2021

10:31:41