Comunitatea BLITZ VIP te ajută să dăruiești emoție prin flori

28 februarie 2019

10:32:16

Sunt momente în viața noastră când ne dorim să oferim fericire unei persoane dragi, vrem să îi vedem zâmbetul larg și emoția din privire. În aceste momente apar căutările nostre, pentru că nu știm exact prin ce am putea să trezim această stare.

Pentru că vrem să te ajutăm, ți-am pregătit lista cu partenerii care îți oferă reduceri prin cardul BLITZ VIP la cele mai frumoase și spectaculoase buchete sau decorațiuni din flori.

Ana Macovei Florals – anul 2013 marchează începutul creației, ce va culmina, mai târziu, cu brandul Ana Macovei Florals. Atunci a început să creeze cu mâinile ei emoții care se transpun pe chipurile celorlalți. Mai târziu, a urmat cursuri de design, a obținut atestări și a deschis primul ei atelier de design floral.

• 10% discount pentru toate aranjamentele.

Casa cu flori – oferă un ambient adecvat prin decorațiunile florale personalizate pentru nevoile tale: buchete și aranjamente florale pentru orice festivitate, decorațiuni de masă și ambient gastronomic, totul pentru mireasă, plante de ghiveci pentru interior, decorațiuni de birou și mediu de lucru, coroane și buchete de condoleanțe, cele mai moderne accesorii și ambalaje.

• 10% discount pentru buchete, aranjamente florare și accesorii;

• 15% discount la evenimentele private (nunți, botezuri, aniversări) și evenimente corporate care depășesc 1000 de lei.

Floarea Ta – Sunt o echipă de floriști pasionați de ceea ce fac, cu o doză de nebunie și copilărie în același timp, lucru care se reflectă în munca lor. Își doresc să ofere bucurie prin buchetele și aranjamentele pe care le realizează, de aceea pun suflet alături de flori și accesorii.

• 10% discount pentru evenimente corporate (nunți, botezuri etc);

• 15% discount pentru aranjamentele florale, buchete, plante;

• 15% discount la produsele decorative.

• La orice comandă de peste 500 de lei, posesorii de card Blitz VIP primesc un voucher de 50 RON.

• De asemenea, posesorii de card Blitz VIP beneficiază de transport gratuit atât în Florești, cât și în Cluj.

Flower Time – Pentru cei care își doresc o grădină spectaculoasă sau plante de interior de invidiat, Flower Time este alegerea ideală. Te așteaptă cu o varietate mare de plante autohtone și plante exotice, dar și cu accesorii extrem de diverse.

• 10% discount pentru plante de interior și aranjamente exterioare.

La Vie en Rose – Florile au puterea de a încânta, de a surprinde, florile au puterea de a exprima mai bine decât orice alt mesaj emoțiile cele mai profunde. La Vie en Rose este un atelier de creație, un atelier al ideilor.

• Discount fix de 10% la toate produsele.

Magique – Flori și Cadouri cu Suflet – s-a născut din dorința de a-ți da posibilitatea să îți oferi ție sau celor dragi cadouri speciale și de calitate. Au adus într-un singur loc acele produse care pot compune un cadou aparte: flori, parfumuri, băuturi, ciocolată, lumânări parfumate, vase și aranjamente de decor interior.

• 10% discount pentru toate produsele;

Magnolia – Cu o experiență în arta florală de peste 20 de ani, îți oferă buchete de flori și aranjamente florale pentru cele mai diverse ocazii și pentru cele mai exigente gusturi. Livrează flori oriunde în lume pentru că sunt convinși că florile sunt cadoul cu care atingi cel mai bine sufletele celor dragi. Prin serviciile lor de livrare de flori la domiciliu, în doar 2-4 ore cadoul tău poate ajunge în orice localitate din România, iar în cel mult 24 de ore, oriunde în lume.

• 10% discount pentru buchete, aranjamente florale, plante și evenimente

The Million Roses – este o poveste de succes a secolului 21, care a început cu o idee răspândită de oameni cu profesii diferite, să aducă fericire tuturor, ca prin ei filozofia noastră să trăiască și să fie dată mai departe. Determinarea lor pentru calitatea produsului și serviciului, combinat cu o abordare artistică și expertize de marketing, a făcut posibilă livrarea produselor pentru mii de persoane fericite din multe țări.

• 10% discount pentru orice achiziție din showroomul din Cluj Napoca

Nea Garden – comercializează plante și piatră, proiectează și întreține grădini și spații verzi, execută amenajări peisagistice.

• Discount de 10% din valoarea produselor achiziționate în centrul de grădinărit, indiferent de valoarea produselor achiziționate.

• De asemenea, cardul poate fi folosit și în magazinul NeaGarden situat în p30arcarea magazinului Cora – Cluj-Napoca – unde este deschis un punct de lucru.

Poți obține cardul Blitz VIP chiar aici.


28 februarie 2019

10:32:16