Comunitatea BLITZ VIP te ajută în educația copilului tău

31 ianuarie 2019

10:09:21

Atunci când ești părinte copilul tău este prioritatea ta numărul unu. Îți dorești să îi dăruiești tot ce este mai bun. Și știi că fiecare decizie pe care o iei trebuie să fie una corectă pentru el, mai ales când vine vorba de educația lui.

În acest articol îți prezentăm partenerii care te ajută și îți oferă o mână de ajutor atunci când vine vorba de educația copilului tău.

Liceul Virgil Madgearu – Unitatea școlară a fost înființată în anul 1999 de către Fundația “Virgil Madgearu” cu numele de Liceul și Școala Postliceală de Management Economic și Drept Administrativ “Virgil Madgearu”. În anul 2011 liceul a fost evaluat de comisia ARACIP și a primit acreditarea pentru învățământul liceal, profilul servicii, calificarea profesională TEHNICIAN ÎN TURISM. În același an, în urma unei evaluări ARACIP, liceul a primit și autorizația de încredere pentru funcționarea școlii postliceale și organizarea de cursuri în domeniile ECONOMIC (calificarea Asistent de gestiune și Funcționar bancar) și TURISM (calificarea Hotelier).

• 20% din taxa școlară. Înscriere gratuită și scutire taxe eliberări acte studii.

Nanette – Agenția de bone este un ajutor de nădejde și un aliat în găsirea celei mai potrivite bone pentru cei mici. Sunt o echipă tânără și determinată, cu planuri mărețe, multă răbdare și pregătită să vă fie alături cu cele mai bune sfaturi. Sub umbrela Nanette, grija voastră primește toată atenția lor.

• 10% discount pentru servicii de consultanță privind recrutarea personalului casnic (bona)

Victoria Edu – Centrele educaționale ®VictoriaEdu oferă Meditații, Cursuri de dezvoltare personală pentru copii și Cursuri intensive de limbi străine pentru copii și adulți. Centrele constituie o alternativă etică și inovatoare de pregătire suplimentară a copiilor din ciclul primar, gimnazial și liceal (meditații). Ele asigură un proces complet de educație și oferă soluții adaptate nevoilor generației actuale de elevi. Serviciile educaționale, complementare sistemului școlar public sau privat, urmăresc îmbunătățirea performanțelor școlare și individuale ale cursanților, stabilind un echilibru între personalitatea acestora, stilul de învățare și tehnică de învățare optimă, specifică fiecărui individ.

• 7% discount pe perioada anului școlar 15 septembrie – 30 iunie.

• 14% pe perioada vacanței de vară 1 iulie-15 septembrie.

• 14% discount la cursuri dezvoltare personală copii; cursuri intensive limbi străine copii și adulți.

Octofun – Cred cu tărie că fiecare copil are, chiar din prima zi de viață, aceleași drepturi ca și un adult. Au convingerea că este obligația lor, de formatori, să le acorde atenția plină de respect de care au nevoie caracterele lor în plină dezvoltare. Octofun este mai mult decât o grădiniță, este un program de dezvoltare personală, dedicat copiilor cu vârste între 1,5 – 3 ani, 2 – 4 ani și 3 – 6 ani, organizați în grupe de 12 -15, îndrumați de 2 educatoare și 1 îngrijitoare.

• 10% Reducere în prima lună la Programul de dezvoltare personalizat pentru copii

• 10% Reducere la cursul Mindfulness pentru părinți

Poți obține cardul Blitz VIP chiar aici.


31 ianuarie 2019

10:09:21