coltar extensibil Naturlich

Colțarele extensibile de la Naturlich – ziua loc de petrecere, noaptea pat extrem de confortabil!

6 decembrie 2021

12:44:48

Cauți un loc de relaxare, de somn, un loc unde te poți retrage pentru a citi sau locul unde să petreci o seară liniștită cu cei dragi?

Dacă locuiești la bloc, cel mai probabil te-a îndrăgostit până acum de un colțar extensibil văzut în vreo vitrină, dar felul în care ai poziționate ușile și dimensiunile camerelor ți-au mai temperat din elanul și dragostea la prima vedere.

Uite un colțar care n-o să-ți dea bătăi de cap – colțarul extensibil de la Naturlich! Ziua loc de întâlniri cu prietenii și familia și noaptea pat extrem de confortabil și rezistent!

Clienții Naturlich apreciază la colțarele extensibile Naturlich fabricate în România, în special calitatea produselor – sunt foarte bine realizate și au picioare metalice, cu protecție de cauciuc pentru parchet, de mare ajutor fiind și lada mare de depozitare și spătarul reglabil. Practic este colțarul extensibil perfect.

Cadrul este realizat din lemn masiv de fag sau din lemn de esență tare și rășinoase și panouri aglomerate din așchii de lemn, completat cu placaje din MDF și pal fără formaldehidă, tapițat cu materiale de cea mai bună calitate din stofă și piele ecologică, cu cusături drepte și întărite. Confortul și rezistența în timp sunt asigurate de arcurile sinusoidale și spuma poliuretanică de înaltă rezistență din compoziția colțarului.

Multe colțare dispun de un spațiu de depozitare unde poți păstra lenjeria, pilota și pernele pentru invitați sau pătura în care să te cuibărești în serile de iarnă.

Dacă îți dorești un loc unde să te retragi seara sau vrei ca salonul să se transforme rapid într-o cameră de oaspeți, la Naturlich ai de unde alege! Categoria ”Colțare extensibile” de la Naturlich este extrem de generoasă.

De ce ți le recomandăm? Sunt ergonomice, au dimensiunea potrivită pentru apartamentele de bloc și se diferențiază printr-un confort sport. În plus, se curăță ușor și sunt foarte rezistente de-a lungul timpului.

La achiziția unui colțar extensibil ține cont de poziționarea ușilor și de dimensiunea camerei. La Naturlich poți plăti în rate sau prin transfer bancar. Ai și opțiunea de plată ramburs atunci când valoarea produselor nu depășește 500 de lei. De asemenea, ai livrare gratuită în toată țara pentru comenzi de peste 500 de lei!

De sărbători Natürlich îți oferă cadou un voucher de 15% reducere la mobilă și 30% reducere la decorațiuni! Voucherele se aplică la finalizarea comenzii.

Poți profita de reducerile de Crăciun sau poți amâna cumpărăturile după sărbători, dacă ești posesor de card Blitz VIP ai în continuare reducere de 25% la decorațiuni, 20% la bucătării și 10% la mobilă.


6 decembrie 2021

12:44:48