CIBO – Cucina Fresca – deliciul bucătăriei italiene

4 mai 2019

11:09:10

Bucătăria italiană într-un format original, așa poate fi rezumat localul CIBO-Cucina Fresca din Platinia. Sunteți un împătimit al pastelor, atunci CIBO-Cucina Fresca este locul pe care îl căutați. Restaurantul vă oferă paste de casă, preparate pe loc, respectând celebrele rețete italienești. Dacă doriți să regăsiți gustul pastelor din Italia, CIBO-Cucina Fresca este locul perfect. Gustul delicios al pastelor se îmbină perfect cu vinuri aduse din Italia.

Alături de paste, puteți încerca și fructele de mare, scoici, calamari, piadinele sau supele creme. Pentru o seară vei putea retrăi atmosfera specifică localurilor din Italia.

Bucătăria italiană este adeseori denumită ”cea mai bună bucătărie din lume” datorită simplității și gustului. Preparatele italienești sunt cunoscute în toată lumea, iar printre cele mai apreciate sunt pastele: spaghetti, lasagna, tortellini, tagliatelle. Acestora se adaugă celebrele sosuri ragu, pesto sau sosurile cu carne folosite pentru spaghete bologneze sau carbonara.

CIBO-Cucina Fresca este un restaurant cu specific, dedicat pastelor. Dar nu oricum, făcute cu suflet, după rețete doar de ei știute. Bucătarii  fac tot posibilul să aveți o experiență culinară unică și deosebită.

Dacă deja v-am făcut poftă înseamnă că trebuie să faceți o vizită la CIBO-Cucina Fresca. Bucătarii vă oferă specialitatea casei Paste CIBO cu paste de orez și carne de vită. Puteți opta pentru paste cu pui, cu porc cu bacon sau cu fructe de mare, iar dacă sunteți adeptul unei diete vegetariene, paste cu brânză sau cu legume.

Cardul Blitz VIP vă oferă un discount de 20%.


4 mai 2019

11:09:10