Cele mai impresionante produse de la MobilaDalin

22 ianuarie 2019

10:40:20

Fiecare dintre noi iubim mobila care ne da un plus de stil și viață locuinței noastre. La MobilaDalin am descoperit produse impresionante și am ales câteva pe care să le împărtășim cu tine.

1. Masă şi scaun Oslo – au o structură din lemn masiv de fag. Șezutul şi spătarul sunt din poliuretan de densitate medie așezat pe o placă rezistentă din lemn. Picioarele pot fi în variantă clasică sau în model de cruce.

2. Canapea Rubine – este un colțar practic și confortabil care îți transformă living-ul într-o încăpere unde îți este drag să petreci timp. Are structura din lemn masiv de fag, multistrat și pal. Pernele de șezut sunt din spumă cu memorie și poliuretan de densitate mare, așezate pe o structură din chingă elastică. Produsul este dotat cu recliner, care este un sistem automat de extensie, o alternativă mult mai modernă a extensiei tradiționale.

3. Canapeaua și fotoliul Manhattan – se disting printr-o linie de design curată, accentuată prin șnur decorativ, iar proporțiile mai puțin uzuale oferă un spațiu amplu de relaxare.

4. Canapeaua Galla Chester – reflectă eleganța stilului Chesterfield, prin linia simplă, întregită de tapiţarea cu butoni decorativi. Nota deosebită este dată de tetierele reglabile și de structura spătarului care permit modificarea poziției acestuia pentru a mări spațiul șezutului.

5. Bucovina – păstrează tradiția pur românească reintrepretată pentru interioare moderne sau clasice. Simplitatea construcției canapelei, liniile drepte și așezate captează privirea și o îndeamnă să se oprească pe broderia cusută atât pe brațele canapelei cât și pe șezutul și pernele ei. Dacă îți dorești o canapea confortabilă care să îți bucure ochii și inima, atunci Bucovina este alegerea ideală.

Și la final avem o surpriză pentru tine, cu cardul Blitz Vip ai reducere de 5% la toate produsele de la MobilaDalin!


22 ianuarie 2019

10:40:20