pictura pe numere naturlich

Cel mai frumos tablou pictat chiar de tine însuți: Pictură pe Numere de la Naturlich

12 octombrie 2021

10:37:14

Știi care este cel mai frumos tablou din lume? Cel pictat chiar de tine însuți.

Dar înainte să spui că nu ai talent sau că nu te pricepi nici măcar la desen, ce zici de o tehnică anume de pictat cu care nu ai cum să dai greș?

Toate culorile sunt prestabilite, nu ai de făcut niciun amestec de culoare și nu ai de trasat nicio linie, și cu toate acestea, rezultatul final te va uimi pentru că va fi copia fidelă a unui tablou celebru realizat de un mare artist!

Pictură pe numere se numește această tehnica și este cea mai bună tehnică dacă ești începător și vrei să-ți creezi propria artă, dar nu vrei să încerci eșuând, ci vrei să te relaxezi pictând.

Chiar dacă nu ai habar de compoziție, perspectivă sau schema culorilor, rezultatul creației tale va fi o artă pe care o vei putea agăța cu mândrie pe peretele din living sau în rețelele de socializare.

Pictura pe numere ca Art Therapy

Pictura pe numere este o formă de terapie prin artă, de relaxare și meditație chiar, care-ți permite să-ți eliberezi mintea de stres și de grijile cotidiene și să te bucuri de o formă de terapie prin artă cu efect garantat.

Terapia prin artă este o activitate recunoscută de specialiști în sănătate mentală pentru efectele ei adjuvante în afecțiuni precum îmbătrânirea, anxietatea, depresia, mâncatul emoțional, stresul post-traumatic, stresul cronic, adicții, și chiar cancer.

Arta este nu doar un mod de exprimare artistică, ci și o formă de vindecare.

Kitul de pictură – ce conține?

Pentru o artă fără chinurile facerii binecunoscute artiștilor, ia un kit de pictură pe numere de la Naturlich! Este un set produs în EU care respectă standardele comunității europene și are materiale de cea mai bună calitate:

  • ✔ pânză înrămată 100% ecologică,
  • ✔ culori acrilice aderente care acoperă ușor contururi și numerele de pe pânză, special selectate pentru modelul de șablon ales,
  • ✔ 2 pensule de pictat de grosimi diferite de calitate superioară,
  • ✔și poza cu modelul deja pictat pentru a-ți servi ca inspirație.

Procură kit-ul și fă-te comod într-un loc liniștit din care să te bucuri de efectele miraculoase ale picturii. Uite ce ai de făcut în continuare.

Pașii de urmat

Tot ce mai trebuie să urmezi sunt pașii sau instrucțiunile, aplicabile acestei tehnici speciale. Nu este nevoie să mixezi nuanțe de culori. Nu trebuie să trasezi nicio schiță. Totul este gata pregătit.

Conturul este clar delimitat, spațiile în care să pictezi sunt numerotate, iar selecția de culori specifice modelului ales asigură o reproducere exactă a imaginii. Numărul din șablon trebuie să coincidă cu numărul de pe tubul de acuarelă. Câteva trucuri te vor ajuta să realizezi o capodoperă fără efort.

  • ✔ Porneste de la porțiunile mari pentru a preveni murdărirea accidentală. Vopseaua se va usca până ajungi să umpli spațiile mici.
  • ✔ Începe cu fundalul, acolo nuanțele sunt mai difuze, iar spațiile mai mari.
  • ✔ Începe cu nuanțe mai închise trecând prin întreg spectrul pana ajungi la cele deschise.
  • ✔ Acoperă bine fiecare porțiune – găsește toate părțile cu același număr, pentru a nu reveni asupra aceluiași număr mai tarziu cu rectificări.
  • ✔ Menține pensulele curate – spală-le după fiecare aplicare cand termini cu o culoare.
  • ✔ Închide căpăcelul după ce folosești o culoare, deoarece vopseaua se va usca.

De ce mai ai nevoie – de răbdare – pictura pe numere este o activitate care necesită timp și concentrare. Lasă timp de uscare pentru fiecare culoare înainte sa aplici o altă culoare.

Și nu în ultimul rând, pentru un efect cu adevărat hipnotic calmant, ai nevoie de un loc linistit care sa te ajute sa te concentrezi și luminos pentru a putea vedea detaliile și numerele de pe pânză.

Indiferent de șablonul ales – unul floral, citadin, romantic sau natură moartă, un tablou pictură pe numere poate a fi un cadou original pentru ocazii precum zile de naștere, sau pentru marcarea unor noi începuturi, sau de inaugurare a noii case, Crăciun sau Ziua îndrăgostiților. La Naturlich ai seturi de pictură pentru adulți, dar pentru copii!

Tu ce șablon ți-ai ales?

Nu uita, dacă ești posesorul unui card de reduceri Blitz VIP ai reduceri de 25% la decorațiuni de la Naturlich!

 


12 octombrie 2021

10:37:14