Ce îți oferă Avantaj Optik?

25 februarie 2019

10:31:01

Atunci când vine vorba de confortul și sănătatea noastră ne dorim servicii de top. Servicii care să ne satisfacă nevoile și care să ne ajute să ne menținem starea de sănătate.

În acest articol vrem să îți prezentăm cine este și ce poate să îți ofere echipa Avantaj Optik.

Avantaj Optik îți oferă atât servicii de calitate cât și produse.

Sunt o echipă tânără, dinamică, cu experiență în domeniu care stă la dispoziția ta, pentru a îți oferi cele mai bune servicii, sfaturi sau recomandări pentru ca tu să faci cea mai bună alegere în materie de ochelari.

Ce servicii oferă?

Consultații: Consultațiile sunt efectuate de specialiștii optometriști ai cabinetului, care determină corecția viciilor de refracție.

Montaj Lentile: Șlefuirea și montarea lentilelor se face în atelierele lor și se realizează cu ajutorul unor aparate speciale moderne.

Consultanță clienți: În magazin o să beneficiezi de cele mai bune sfaturi și cele mai noi informații.

Service Ochelari: Oferă și asigură service gratuit clienților lor.

Ce produse oferă?

Rame Ochelari: În magazin o să întâlnești specialiști care te vor ajuta în luarea celei mai bune decizii atunci când vine vorba de ramele pentru ochelarii tăi. Aici vei găsi o gamă variată de rame din care să alegi.

Lentile Ochelari: Lentilele comercializate de Avantaj Optik îndeplinesc cele mai înalte standarde europene de calitate. Industria opticii a dezvoltat soluții pentru fiecare client, iar ei vi le punem la dispoziție. Oferă cele mai recente inovații în ceea ce privește tipul lentilelor: Monofocale, Progresive, Bifocale, precum și tratamentele aplicate pe lentile, printre care amintim: Durificare cu Nano-Elemente, Antireflex Superior (verde sau acromatic), tratament Blue Protect, tratament Hidrofob, Oleofob și Antistatic, tratament Fotocromatic, PC protect, Filtru UV 400 AllBlue, colorare Clasic sau Fashion, Solid sau Gradient.

Ochelari de Soare: Ochelarii de soare nu sunt numai o tendință a modei ci sunt o necesitate, protejând retina sensibilă de razele solare și de lumină prea puternică. Așa cum protejam pielea de soare cu creme cu factor de protecție solară, așa trebuie să ne protejăm și ochii de lumină și razele soarelui. Razele UVB sunt cele mai dăunătoare atât pentru ochi cât și pentru piele, urmate de razele UVA care par a fi primele absorbite de ochi. Vă pun la dispoziție o gamă variată de ochelari de soare polarizați și cu filtru de protecție UV.

Și un amănunt important este că Avantaj Optik îți oferă reducere de până la 100% prin cardul BLITZ VIP.


25 februarie 2019

10:31:01