Ce îi recomandă pe cei de la Karavet?

14 ianuarie 2019

10:01:29

Știm cu toții că animalul de companie ne devine cel mai bun prieten, cel mai amuzant tovarăș, amicul care ne înțelege în orice situație și care ne face să zâmbim în orice circumstanțe. De asta trebuie să avem grijă de starea lui de bine, și să îi oferim servicii de calitate atunci când vine vorba de sănătatea lui.

Așa cum tu îți dorești ca sănătatea ta să fie pe primul loc, așa trebuie să te gândești că animăluţul tău are nevoie de același lucru, grija ta este tot ce contează pentru el.

Noi avem încredere în Karavet, de ce?

• Pentru că tratează fiecare caz cu profesionalism. Misiunea lor este ca prin intermediul unei echipe tinere și dedicate, să ofere servicii medical-veterinare de calitate, într-o ambianță plăcută. Cabinetul desfășoară servicii veterinare complete, pentru ca prietenul tău necuvântător să fie mereu fericit și sănătos. Dotați la standarde europene, oferă servicii de înaltă calitate cu aparatură modernă. Dacă ai o urgență sau nu poți să îți transporți animalul de companie la cabinet poți să îi contactezi.

• Pentru că, Karavet, situat în cartier Mărăști, Cluj Napoca, vă pune la dispoziție servicii specializate în domeniul medical veterinar Cluj: consultații, tratamente, vaccinări, deparazitări, teste rapide de urină, examen coproparazitologic, servicii urgente non-stop, intervenții chirugicale, stomatologie veterinară, aplicare microcip și eliberare pașapoarte internațional pentru animale de companie.

• Pentru că dispune de aparatură modernă și medici specialiști, dedicați meseriei, oferind servicii veterinare de calitate, pentru îngrijirea și tratamentul animalelor de companie. La Karavet gășești încrederea de care ai nevoie, când vine vorba de prietenul tău necuvântător.

Acestea sunt motivele de bază prin care ne-am dezvoltat încrederea în Karavet, la ei știm că amicul nostru o să aibă toată atenția din lume.

Te invităm să experimentezi serviciile oferite de Karavet, dar să nu îți uiți cardul BLITZ VIP acasă pentru că ai până la 50% reducere.


14 ianuarie 2019

10:01:29