Ce e gratuit, dar îți aduce reduceri și premii de 2.500 de euro? Ghici șofere…ce-i!

6 martie 2019

14:41:42

Despre cei care conduc prudent se spune că sunt feriți de accidente. Că ajung greu, dar sigur. Că nu “calcă” accelerația nici când ocupă banda de viteză, că nu se avântă în depășiri la limită și nici nu-i șicanează pe ceilalți participanți la trafic.

Sunt șoferi care își iubesc mașina și vor face tot ce ține de ei pentru a o păstra neatinsă. Sunt la zi cu toate inspecțiile, tehnicile de curățare și gamele de odorizante. Sau mai există șoferi care sunt prea grăbiți să-și îngrijească prea mult mașina, dar sunt experimentați și chibzuiți în trafic.

Indiferent de tipologie, șoferii prudenți sunt preferații companiilor de asigurare.

Groupama Asigurări și-a propus să caute acești șoferi și să le ofere reduceri garantate și premii în valoare totală de 2.500 de euro.

Dacă ești curios să afli categoria în care te încadrezi sau dacă ești tentat de premiile puse în joc, Groupama îți pune la dispoziție aplicația ViaASIG DRIVE.

Cu ajutorul acesteia, poți afla ce stil de condus ai, iar dacă o descarci și o utilizezi în perioada campaniei (15 februarie – 14 aprilie 2019), beneficiezi de reduceri garantate și premii puse în joc de Groupama Asigurări.

Ce trebuie să faci:

– Descarci aplicația ViaASIG DRIVE – este gratuită și disponibilă indiferent de sistemul de operare al telefonului;
– O folosești cât mai des.

Ce câștigi și care sunt condițiile:

  1. Reducere garantată: 50 de lei la polița RCA încheiată la Groupama. Cum beneficiezi:
    – Descarci și utilizezi cât mai des aplicația ViaASIG DRIVE;
    – Înregistrezi în aplicație un scor bun, adică maximum 8. După 12 ani de școală, afli că în sfârșit, -orice notă mai mică de 8 îți aduce premii garantate!
    – Înregistrezi în aplicație un minim de 350 de km în perioada campaniei. Poate fi suficient să pornești zilnic aplicația în drumul tău către muncă pentru a acumula minimul de kilometri.
  2. Concurs cu premii în valoare totală de 2.500 de euro. Ce trebuie să faci:

-Te înscrii pe pagina de concurs  cu aceleași date cu care te-ai înscris și în aplicație.
– Și gata, ești în concurs. Aici, premiile nu mai țin cont de scor, ci doar de noroc.

Pe 22 aprilie afli dacă ești câștigătorul unuia dintre cele 3 vouchere de 500 de euro la Happy Tour sau chiar câștigătorul marelui premiu de 1.000 de euro la aceeași agenție de turism. Voucherele pot fi folosite timp de un an, pentru orice pachet de călătorie achiziționat prin agenția de turism Happy Tour.
Toate detaliile și regulamentul concursului le găsești aici .


6 martie 2019

14:41:42