Ce culoare de păr purtăm în 2019? – Downtown Beauty Platinia

9 mai 2019

06:34:29

De la șuvițe la un vopsit total, de la gri și până la un roșcat intens, anul 2019 oferă o mulțime de trenduri pentru colorarea părului.

Îți prezentăm în acest articol câteva trenduri pe care le-am descoperit la Downtown Beauty Platinia.

Castaniu cu șuvițe blonde

Nuanțele clasice de castaniu și saten sunt în top pentru 2019, iar elementul magic al acestui nou stil sunt șuvițele aurii care încadrează chipul. Un mare avantaj este faptul că acest stil poate fi întreținut foarte ușor, mai ales dacă părul tău are deja o nuanță de șaten sau castaniu.

Negru intens

A    ceastă nuanță intensă de negru este definită în primul rând de strălucire. Cu cât părul este mai strălucitor, cu atât mai bine. Menținerea intensității culorii este esențială, de aceea ar trebui să investești în produse pentru păstrarea culorii, precum un șampon fără sulfați.

Blond cenușiu

Nu este o culoare pentru oricine, fiind un look destul de îndrăzneț și riscant. Dar odată ce adopți o nuanță de blond cenușiu, în mod sigur nu îți vei mai dori altă culoare. Zona de culoare închisă se află de obicei la rădăcină, ceea ce face din acest stil opțiunea perfectă dacă ai multe fire de păr albe și vrei să alegi o culoare ușor de întreținut.

Sursa de înpirație – http://www.zumi.md/articole/7-culori-de-par-care-se-poartă-in-2019

9 mai 2019

06:34:29