cost servciii mutantii

Cât costă o mutare cu Mutanții?

28 aprilie 2022

07:49:13

Dacă nu ai apelat încă la serviciile unei firme de mutări, dar ești în pregătiri pentru o viitoare mutare și îți surâde ideea de a apela la o firmă specializată, află că piața serviciilor de mutări este în creștere și cererea este mare, iar companiile consacrate au deja o reputație impecabilă.

De ce ai apela la o firmă de mutări?

Prețul a fost corect, băieții sunt foarte atenți, serioși și dau dovadă de profesionalism! Recomand – este o firmă care efectuează orice transport fără incidente. Bravo băieți!” este testimonialul unui client mulțumit de serviciile companiei de mutări Mutanții.

Așadar, primul criteriu în aprecierea serviciilor unei firme de mutări este prețul. Am vrut să aflăm mai multe despre această componentă de preț și am primit următoarele precizări de la firma clujeană de mutări Mutanții.

Prețul final al unui serviciu complet de mutare se calculează în funcție de o serie de factori ce țin de timpul necesar, resursele implicate și anvergura fiecărei mutări:

  • – volum/greutate piese de mutat și personalul angajat în manipularea acestui volum, precum și numărul de mașini necesare.
  • – distanța (în aceeași localitate sau în altă localitate sau altă țară)
  • – etaj plecare / etaj sosire și existența unui lift în cele două locații

Suplimentar:

  • – Este necesară demontarea și remontarea pieselor de mobilier la destinație.
  • – Dacă bunurile personale (haine, vase, carti, etc) nu sunt împachetate – în acest din urmă caz durata mutării va crește, prin urmare și costurile.

Estimare gratuită

Pentru a-ți oferi ”prețul corect”, este importantă evaluarea înainte de operațiunea de mutare, pentru a aprecia exact detaliile care compun prețul – să stabiliți volumul de obiecte ce trebuie mutat, materialele necesare pentru împachetat, precum și personalul necesar, respectiv necesarul de mașini.

În urma evaluării, nu ai și obligația de a apela la serviciile de mutare ale Mutanților pentru a realiza mutarea propriu-zisa.

Liftul exterior

Atunci când obiectele sunt prea grele sau voluminoase și nu intră pe scara interioară sau lift, este folosit liftul exterior. Mutanții au la dispoziție echipamente precum liftul exterior care poate să urce până la etajul 6 și capacitate de încărcare a platformei până la 300 kg. Calculul costului închirierii liftului exterior e simplu:

  • – 200 lei pe oră plus TVA
  • – La acest preț se adaugă prețul pentru manipulanți care să încarce și să descarce platforma, care este de 200 lei pe oră plus TVA.

Serviciile de depozitare

Dacă nu ai suficient spațiu unde să plasezi toate obiectele personale sau mobilierul din toată casa, firma de mutări îți poate pune la dispoziție spații de depozitare, unde lucrurile sunt plasate cu grijă și organizate astfel încât să poată fi regăsite la o dată ulterioară cu ușurință în containerele uscate și bine întreținute ale companiei.

Spațiul de depozitare pentru 10 metri pătrați sau 35 metri cubi este de 350 Lei plus TVA pe lună.

Materiale de impachetat

Pentru împachetare îți pot fi puse la dispoziție, la cerere, materialele rezistente care să asigure transportul obiectelor în siguranță – cutii de diverse mărimi, folie stretch, folie cu bule. Prețul cutiilor este de:

  • – Mici: dimensiunea 420 x 300 x 280 la prețul de 10 RON + TVA bucata.
  • – Mari: dimensiunea 600 x 400 x 400 la prețul de 15 RON + TVA bucata.

Dacă ești posesor de card Blitz VIP, te poți bucura de mutarea în noua ta casă cu absolut toate lucrurile bine puse la punct și o reducere de 10% la serviciile firmei de mutări Mutanții!

Contactează-i astăzi pe Mutanții pentru a-ți muta toată mobila și lucrurile personale, într-un mod profesionist, la cele mai competitive prețuri.

 


28 aprilie 2022

07:49:13