Cariile tale dispar dacă mergi la Al Jamil Dental SPA

16 ianuarie 2019

09:50:16

Ai auzit de ODONTOTERAPIE?

Odontoterapia reprezintă tratamentul care ne ajută să scăpăm de cariile dentare și să avem din nou încredere în zâmbetul nostru.

Cel mai des cariile se dezvoltă pe suprafețele de masticație ale dinților, în șanțurile și fosetele dinților, dar uneori apar în zone mai puțin vizibile ale dinților și anume la punctele de contact dintre dinți și ne oferă nouă bătăile de cap.

Pentru a depista aceste carii în mod normal este necesar să ne prezentăm la un control stomatologic de 2 ori pe an. Numai în acest fel se pot descoperi leziuni carioase în stadiu incipient. Depistarea cariilor dentare în fază incipientă garantează tratamentul efectuat. Cu cât afecțiunea noastră este descoperită mai repede cu atât procesul prin care scăpăm de ele este mult mai rapid.

În cazul în care nu ne prezentăm la dentist periodic, trebuie să mergem imediat ce am observat o modificare de culoare pe suprafața dintelui sau la primul semn de sensibilitate dentară.

Cabinetul Al Jamil Dental SPA ne pune la dispoziție o gamă foarte largă de materiale folosite pentru tratamentul cariei, urmărind un tratament rezistent pe termen lung, aspectul estetic fiind foarte important.

Materialele folosite în clinică, fiind unele dintre cele mai noi apărute în domeniul stomatologic le permit să ne ofere o garanție pentru toate obturațiile coronare (plombele) pe o perioadă de minim 2 ani.

Și pentru că totul devine mai simplu când suntem entuziasmați, te anunțăm că ai o reducere de până la 20% prin cardul BLITZ VIP.


16 ianuarie 2019

09:50:16